SAJAM ZA ŽENE: Sve za dame na jednom mestu

V Lady fair by Dove – sajam za žene ispred shopping centra „Ušće“ počinje za samo četiri dana. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, Ženskom kutku, kreativnim radionicama...

  • 0

Dame očekuje raznovrstan i neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, salsa, samba, različite vrste fitnesa, zatim moći ćete da saznate i tajnu italijanskih lepotica, a svi koji budu posetili manifestaciju uživaće u brojnim savetima za bolji život i naučiti kako da žive bez stresa i još dosta iznenađenja, dobre muzike, nagradnih igara i vrednih poklona tokom celog vikenda.

Foto: Promo Foto: Promo

Veliko interesovanje je za veoma popularan Ženski kutak u kom će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. Astrolog će damama otkriti šta ih očekuje u budućnosti, a specijalan program očekuje i mališane u likovnoj radionici gde će se družiti sa svojim omiljenim maskotama.

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika.

Foto: Promo Foto: Promo

Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom, Braun i DeLonghi pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a by Dove.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA