≫ 

HOROSKOP ZA 11. SEPTEMBAR: Device, bilo bi bolje da prespavate današnji dan! A vi, Vage, napredovaćete na poslu!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Razmišljate o tome da napravite plan vezan za štednju. Slušajte svoje srce! Jedino na taj način možete biti zaista srećni kada je u pitanju polje emocija. Mogući su problemi sa migrenom.

BIK

Potrebno vam je malo više slobodnog vremena, opterećuje vas preterano ubrzan tempo na poslu. Sigurni ste u sebe i u svoja osećanja. Voljena osoba se pored vas oseća zaštićeno i imate veoma konstruktivan odnos. Obratite pažnju na organe vida.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu kroz dodatni angažman na poslu koji vam se nudi. Vreme je da rešite neke nedoumice koje ste imali u vezi voljene osobe. Ako se sada ne suočite sa tim, pitanje je da li ćete ikada. Potrebno vam je opuštanje.

RAK

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Polako dolazite do poboljšanja na ovom planu i nadate se još većem uspehu. Potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da napreduje. Menjajte režim ishrane što pre.

LAV

Vreme da menjate svoje poslovne planove i da ih uskladite sa onim što je realno ostvarivo ovaj put. Situacija na ljubavnom planu je puna drastičnih preokreta. S jedne strane vam prijaju takva dešavanja, osećate se popularno. Izbegavajte alkohol.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje posla. Najbolje bi bilo da odložite važne sastanke. Osećate se prilično zapostavljeno pored svog partnera, smatrate da vam on ne pruža dovoljno pažnje i ljubavi. Mogući su problemi sa kičmom.

VAGA

Uspevate da poboljšate odnose sa nadređenima. Očekuje vas prilika da napredujete na poslu. Izdvojte vreme za iskren razgovor sa partnerom. Jedino na taj način možete da razrešite neke nedoumice koje su se pojavile. Odlično se osećate danas.

ŠKORPIJA

Nemojte da donosite samostalne odluke na poslovnom planu jer biste lako mogli da napravite grešku u proceni. Na neki način opterećujete voljenu osobu svojim nepoverenjem i ljubomorom. Vreme je da menjate svoj stav. Problemi sa visokim pritiskom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Dan nije povoljan za putovanja ili saradnju sa inostranstvom. Za sada odložite neke svoje planove. Ukoliko budete dozvolili sebi da burno reagujete moguća je veća svađa sa voljenom osobom. Respiratorne infekcije su moguće, povedite računa.

JARAC

Očekuju vas ubrzani poslovni preokreti tokom današnjeg dana, kao i manji priliv novca. Osećate se jako dobro pored svog partnera i verujete u lepu zajedničku budućnost, imate ozbiljne planove. Preporuka je da izbegavate cigarete.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za posao. Vi dobro znate šta želite ali u ovom trenutku ne možete to da dostignete. Moguće je da imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Potrudite se da poradite na svom pristupu. Jaka glavobolja vam stvara probleme.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

U nekom trenutku ćete morati da se pomirite sa ograničenjima koja su vam postavljena na poslovnom planu. Ukoliko imate tajnu vezu, današnji dan nije preterano povoljan za susret ili komunikaciju sa tom osobom. Problemi sa nesanicom su mogući.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA