≫ 

REVOLUCIJA U LEČENJU RAKA: Otkrivena čak DVA moćna leka i oba čine čuda!

Jedan bukvalno “topi” ćelije kancera u organizmu, dok drugi aktivira prave tačke imunog sistema i usmerava organizam kako da se se uspehom izbori protiv bolesti

  • 4

Sjajne vesti nam stiži uz sveta nauke. Rak je napadnut sa svih strana! Dva različita istraživačka tima otkrila su dva različita leka, od kojih će oba mnogo pomoći onima koji se bore s različitim vidovima ove opake bolesti.

DOBIJATE RAK JER JEDETE OVE DVE NAMIRNICE! Nemački nobelovac šokirao sve svojom izjavom (VIDEO)

Jeo sam SLANINU, KOBAJE i ROŠTILJ i tako izlečio Terminator-RAK!

Prvi lek, po imenu “venetoclax” pre svega će obradovati one koji boluju od limfatične leukemije, ali lekari veruju da bi ova supstanca mogla uspešno da se primeni i kod drugih tipova kancera.

Lek se pokazao vrlo uspešnim, jer je u 80 odsto slučajeva rak počeo da se povlači, a na kraju kliničkog ispitivanja, svaka peta osoba je bila potpuno izlečena od ovog vida leukemije, piše Guardian.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Drugi lek, IMM-101, doneće nadu obolelima od najsmrtonosnijeg raka pankreasa, koji je na zlom glasu jer se vrtoglavom brzinom širi po organizmu i pravi metastaze.

Kako se ispostavilo, ovaj novi vid imunoterapije uspeo je da zaustavi širenje karcinogenih ćelija i to bez ikakvih posledica po imuni sistem, što je česta mana hemioterapije i zračenja, prenosi Independent.

Nadamo se samo da će ova dva leka vrlo brzo stići i do naših pacijenata koji se bore sa ovim zloćudnim tumorima.

Evo šta jedan domaći ekspert ima da kaže o raku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    7. septembar 2016 | 14:58

    Daj Boze da su efikasni tako kako pise i da budu dostupni svima koji se sa kancerom bore.

  • Rio

    7. septembar 2016 | 15:04

    Bravo za naucnike sto svima pruza optimizam za buduce prodore !

  • Лане

    7. septembar 2016 | 15:03

    У последње три године сталне три вести на месечном нивоу су: Ђоковић у полуфиналу, Цуца опет ушла Шабану у кревет, и АВ први пут у историји донео неку нову добробит. А што се тиче проналазка лека против рака, ето вести два пута дневно, једном ујутру, једном увече.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA