HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR: Vage, danas ste u haosu! Lavovi, slobodno se upustite u avanturu!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Prilično konfuzno delujete u komunikaciji sa svojim saradnicima. Izgleda kao da nešto krijete od njih. Nije preterano povoljan dan za ljubav. Moguće je da vam se dopada osoba koja je već u braku, skloni ste tajnim vezama. Potrebno vam je više sna.

BIK

Nemate dovoljno poverenja u ljude sa kojima sarađujete i smatrate da su na neki način neiskreni prema vama. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba, danas nije povoljan dan za komunikaciju sa njom. Mogući problemi sa grčevima u mišićima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Dolazi do nesporazuma sa nadređenima zbog kog biste vi mogli da ispaštate. Povedite računa o tome šta govorite. Voljena osoba se sve više udaljava od vas, a vama nije sasvim jasno iz kog razloga je to tako. Mogući problemi sa kičmom.

RAK

Očekuje vas prilika da kroz komunikaciju sa ljudima iz inostranstva ostvarite bolju poslovnu atmosferu. Dopada vam se osoba koja toga nije svesna. Vaš pristup je suptilan i postepen, ali možda previše odugovlačite. Povedite računa o venama.

LAV

Oscilacije koje vam se dešavaju na polju finansija vam ne ulivaju nadu u bolje sutra... Prilično ste zabrinuti. Možete da očekujete komunikaciju sa osobom koja je zainteresovana za neki vid tajne veze ili avanture sa vama. Izbegavajte unos alkohola.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Osećate da biste mogli da izgubite tlo pod nogama. Nije povoljan dan i nikako nemojte da ulazite u nova ulaganja. Voljena osoba deluje kao da nešto krije od vas i rešili ste da tu stvar isterate do kraja. Mogući problemi sa bubrezima.

VAGA

Primećujete da se u poslovnom okruženju dešavaju prilično neobične stvari i pitate se ko će srediti taj haos! Ne dopada vam se to što ste sa voljenom osobom ušli u prilično monotonu fazu i što nema bliskosti. Podložni ste zdravstvenim problemima.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste računali na faktor sreće, možete biti donekle razočarani. Bolje se držite pouzdanih stvari. Moguće su velike promene na polju ljubavi, a usled toga i neka razočarenja. Učite na tome. Mogući problemi sa tahikardijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, danas uzmite slobodan dan ili gledajte da se što manje bavite važnim odlukama. Emocije su vam uzburkane toliko da ni sami niste sigurni šta osećate i prema kome. Povedite računa o grudnom košu.

JARAC

Moguće je da će vam se odložiti neki planovi vezani za papirologiju, ali to vam ne pada previše teško. Nejasni ste u komunikaciji sa partnerom i zato ostavljate utisak kao da nešto krijete. Promenite svoj pristup. Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA

Nemojte da ulazite u bilo kakve finansijske rizike, jer ovaj dan nije ni malo povoljan za to. Zbunjeni ste i ne znate kako da protumačite reakcije svog partnera. Osećate se kao da vam nije dovoljno posvećen, nedostaje vam nešto. Osetljivi zubi i desni.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Možete lako da napravite grešku prilikom obavljanja svog posla, pa je preporuka da sve dva puta proverite. Iz nekog razloga ste tužni i dosta razmišljate o prošlosti. Vreme je da pogledate u svoju budućnost! Prija vam nešto usporeniji tempo bez prevelike aktivnosti.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA