HOROSKOP ZA 16. SEPTEMBAR: Ovnovi, ne treba da verujete baš svima! Device, vreme je da pokažete svoje prave emocije!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Pazite šta potpisujete i nemojte da verujete baš svima na reč. Možete da očekujete komplikacije na poslovnom planu. Prestanite sa povećavanjem tenzije u emotivnoj vezi. Potrudite se da malo promenite svoj pristup prema partneru. Potrebno vam je više smirenosti.

BIK

Žudite za tim da dobijete novu poslovnu priliku u kojoj biste pokazali svoje umeće i trud! Moguće je da će vam se desiti neka nova ljubavna avantura. Sasvim neočekivano dolazite do zbližavanja sa osobom koja vam se dopada. Prijao bi vam neki vid rekreacije.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Možete da očekujete pomoć od svojih saradnika koji su veoma iskreni i dobronamerni prema vama. Moguće je da vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, ali i da niste sigurni na koji način da joj priđete. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

RAK

Možete da očekujete da ćete danas stvoriti neke nove poslovne kontakte koji će vam kasnije biti od velike pomoći. Probajte da uradite ono što je do vas da obnovite vezu sa starim partnerom. Možete da očekujete obnovu kontakta. Potreban vam je odmor.

LAV

Pokušavate da promenite neke stvari koje vam se ne dopadaju u vašem poslovnom okruženju. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, potrebno je da joj pokažete više naklonosti i pažnje. Moguće su vrtoglavice i malaksalost.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Najbolje je da ne donosite važne odluke danas. Moguće je da nemate baš najbolji uvid u realnu situaciju. Moguće je da iz nekog razloga krijete svoje prave emocije i da zato delujete prilično hladno prema svom partneru. Jetra vam je veoma osetljiva.

VAGA

Iskoristite šansu koja vam se nudi za napredak. Očekuju vas pozitivne poslovne okolnosti. Povedite računa o ljubomori koju pokazujete svom partneru, to vas može još više udaljiti jedno od drugog. Zdravlje vam je sasvim dobro, ne brinite.

ŠKORPIJA

Opterećeni ste situacijom na poslovnom polju i deluje vam da će vam trebati mnogo vremena da stvari poboljšate. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi kao da ne primećujete njeno prisustvo. Proverite štitnu žlezdu za svaki slučaj.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Težite tome da napredujete u svom poslu i želite konačno da zauzmete ulogu autoriteta. Dopada vam se osoba koja nije sasvim slobodna što dodatno komplikuje vaš odnos. Niste sigurni kako da postupite. Unutrašnji nemiri vas muče.

JARAC

Budite strpljivi i postepeno ćete uspeti da ostvarite ono o čemu ste maštali. Važno je da ne odustajete od svojih snova. Razmišljate o tome da li vam je voljena osoba verna. Pitate se iz kog razloga je promenila ponašanje prema vama. Manji problemi sa urinarnim putevima.

VODOLIJA

Možete da očekujete veoma povoljan dan za polje finansija, dolazi vam priliv novca koji ste očekivali. Nova ljubav vam dolazi! Šaljete pozitivnu energiju i privlačite osobe suprotnog pola gde god da se pojavite. Puni ste energije!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Nalazite se pred velikom poslovnom dilemom i niste sigurni kojim putem da krenete. Potreban vam je putokaz. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom se zaoštravaju i sada se već pitate ima li tome kraja. Mogući su problemi sa grlom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA