MUTANT-VAŠKE PRETE NAŠOJ DECI: Ne postoji ništa što može da ih istrebi!

Mame i tate, budite spremni za totalnu katastrofu! Pojavile su se gnjide koje je nemoguće uništiti bilo kojim poznatim sredstvima

  • 10

Majka četvoro dece, Lorejn Kendi, proživljava noćnu moru svakog roditelja. Već nekoliko nedelja, bez ikakvog uspeha, vodi bitku sa dosadnim vaškama.

Obratite pažnju, selfiji prenose vaške!

DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Neće vam biti dobro kada vidite šta mu šeta po glavi! (VIDEO)

Otkako su se u kosi njene ćerke Mejbel jednog dana pojavile prve vaši, život čitave porodice pretvorio se u pakao. Jer, kako to već biva, za par dana, svima u kući su glave bile krcate gnjidama.

Probali su apsolutno sve – od šampona, praškova, raznih tečnosti i vodica, pa čak i dobrog starog petroleja. Ali, stanje stvari je mnogo drugačije nego pre deset godina.

Novim genetski mutiranim sojevima vaški, nemoguće je dolijati!

Ne pomaže ni uporno češljanje najužim češljem koji postoji na svetu. Taman ih iščistite iz glave, one se nanovo vrate, jače nego ikad!

Foto-ilustracija: Wikmedia/Priwo Foto-ilustracija: Wikmedia/Priwo

Nažalost, Lorejn nije jedina koja se suočava sa ovom mukom. Nedavno su i farmaceutske kuće priznale da više nemaju nikakva efikasna sredstva za borbu protiv ove nove, na sve otporne, generacije napasnika.

Dragi roditelji, šta da vam kažemo osim, nek vam je bog u pomoći. Naročito kad svom mezimčetu budete prilazili s mašinicom, jer hteli vi to da priznate ili ne, jedini način da pobedite ove nove vaške jeste da se čitava porodica ošiša “na ćelavo”.

Srećom, ma koliko da su nezgodne, vaške nisu opasne po život. Ali, zato ovi insekti, i te kako mogu da budu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA