≫ 

Večeras je POMRAČENJE MESECA! Vage čeka strastvena noć, Lavovi nek se čuvaju bankrota, a Blizancima baš neće biti lako...

Kao da nam nije dovoljno to što je večeras pun mesec, već će još biti i pomračen. To će se umnogome odraziti na svačiju psihu, pa bi trebalo biti na oprezu. Saznajte šta vam zvezde poručuju, kako da preživite ovu ludu noć

  • 0

Mesec određuje vašu podsvest, a pomračenje Meseca uvek ima veliki uticaj na duhovno stanje ljudi.

ŠTA STE SINOĆ SANJALI: Crno-bele snove, noćne more ili ste možda leteli? Evo šta to znači!

ZAŠTO IMAMO POTREBU DA GLEDAMO TUĐE FOTOGRAFIJE: Odgovor leži u podsvesti

Ovaj period protiče u znaku prstenastog pomračenja Sunca, koje se dogodilo 1. septembra, a čije posledice još osećamo. Na sve to večeras nas očekuje delimično pomračenje Meseca u Ribama.

Pomračen Mesec, simbol podsvesti, je vrlo blizu Neptuna, koji označava obmanu i prevaru, krajem nedelje obrazuje opoziciju sa Suncem u Devici, simbolom ega i svesti.

Sve to upozorava da bi do kraja meseca trebalo da se da se čuvate pogrešnih procena i da dobro razmislite pre nego što donesete neku važnu odluku. Budite oprezniji i za volanom.

Pomračenje Meseca u Ribama, znaku tajni i podsvesti, umetnosti i nauke, najviše će uticati na one koji rade u institucijama zatvorenog tipa (bolnice, laboratorije, zatvori, policija, vojska), turizmu (prekookeanske destinacije) i farmaceutskoj industriji.

Pomračenje je astronomski događaj koji se odvija kada jedno nebesko telo dođe u senku drugog. Od svih pomračenja koje se dogode, 70 odsto je suptilnih, dok je 30 odsto fizičkih pomračenja. Negativan uticaj suptilnog pomračenja ima devet puta jače delovanje na čovečanstvo, nego fizičko pomračemnje Sunca ili Meseca.

U ovom periodu, snaga negativnih energija je 1000 puta veća ako se uporedi sa drugim periodima. Na psihološkom nivou dolazi do povećanja emotivnosti i negativnih misli, naročito o duhovnoj praksi.

Poznato je da Mesec utiče na um. Za vreme punog Meseca taj uticaj još više dolazi do izražaja, a još je izraženiji za vreme pomračenja Meseca.

Dakle, zbog svega ovoga je potrebno primeniti sve fizičke i duhovne mere predostrožnosti.

U nastavku pročitajte kako pomračenje Meseca utiče na svaki horoskopski znak pojedinačno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA