Njena leva ruka je kao balvan! Da stvar bude gora, za njenu bolest nema leka (FOTO)

Uprkos surovim komentarima, ova hrabra majka dvoje dece, odlučna je da vodi normalan život

  • 3
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Bolesti koje se vode pod terminom "retke" sve su češća pojava, a ljude koji se susreću sa njima slobodno možemo nazvati junacima, jer i pored toga hrabro koračaju kroz život. Upravo o tome govori i priča ove mlade majke.

Ova beba obožava da se smeje, ali TUGA je što to NIKO ne može da VIDI! (FOTO) (VIDEO)

Devojčica se požalila na BOL U GLAVI, a lekari su se ONESVESTILI kad su videli o čemu se radi (FOTO) (VIDEO)

Robi Dejl, iz Teksasa, rođena je sa arteriovenoznom malformacijom (AVM), zapletom krvih sudova ispod kože. Kao dete podvrgla se operaciji, gde joj je sa leđa i grudi otklanjena izraslina, piše Daily Mail.

Ali nakon nekoliko godina, njena leva ruka se nadula i porasla i do deset puta u odnosu na veličinu njene desne ruke. Lekari koji su odbili da je operišu, rekli su joj da će njena ruka nastaviti da raste, i da će pokriti čak 75 odsto njenog tela kada ostari.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Kada sam bila mlađa, nisam obraćala puno pažnje na to, igrala sam košarku, svirala klarinet. Tek kada sam porasla postala sam svesna svega i mnogo opreznija, jer je počelo da biva teže i bolnije- rekla je Robi Dejl.

Lekari kažu da se njene kosti jedva vide, jer je ruka dosta natečena. Uprkos njenom stanju, gospođa Dejl pokušava da vodi normalan život, sa svoje dvoje dece. Neki ljudi su jako surovi i čak joj upućuju pogrdne komentare, koje ona pokušava da ignoriše.

U obzir je čak i uzela amputaciju, ali lekari su je upozorili da to može imati smrtni ishod, jer može doći do zgrušavanja krvi.

A pogledajte i kako vam jedan ubod, može promeniti život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    18. septembar 2016 | 13:22

    Budi jaka do kraja! Borise ima djecu nedo bog nikom ovako!!!

  • Cash®

    18. septembar 2016 | 19:14

    Žao mi je tih ljudi. Nisu oni krivi i izazivali razne bolesti. U državi gde se razni eksperimenti atmosfere i životne sredine događaju in vivo (a i svuda u svetu), veoma su moguće bolesti za koje nikada nismo ni čuli.

  • Apokalipsa

    20. septembar 2016 | 06:36

    Nmg da vjerujem da ima kretena koji vrijedjaju ovakve ljude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA