≫ 

ZABORAVITE NA CIGARETE I TRAVU: Pušenje čaja je novi trend u svetu! (VIDEO)

Liz Nives, iz Bruklina, prodaje "čaj za pušenje", koji je alternativa marihuani i duvanu. "Vivid Vision" je potpuno prirodna i bezopasna mešavina biljaka, koja je omiljena kupcima ovih čajeva. Zahvaljujući blagom psihoaktivnom dejstvu, može se koristiti za opuštanje, a kažu i da pojačava intenzitet snova

  • 9

Pušenje marihuane i dalje je popriličan tabu, jer je "trava" skoro svuda ilegalna, a cigarete definitivno nisu dobre za naše zdravlje.

Sada postoji rešenje za sve one kojima je ipak potrebno neko sredstvo za opuštanje, a preferiraju da svoj 'medikament' konzumiraju u gasovitom stanju.

U pitanju je "pušenje čaja", odnosno biljnih mešavina koje imaju istovremeno lekovito, ali i relaksirajuće dejstvo.

Kupcima najomiljenija čajna mešavina iz prodavnice Liz Nives sastoji se od pelina, damjane i lavande, a nazvana je romantičnim imenom "Vivid Vision".

Pogledajte video i saznajte o čemu se tu radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    17. septembar 2016 | 08:49

    Kao klinci smo rolali nanu onako iz sale, dobijes ukus mente, ne bude ti nista naravno samo ti posle bude malo muka i teze dises. U sustini nista ne dobijes samo pluca trujes. Tako da bez obzira sto mozda ima nekih dobrih sastojka u tim cajevima, sam dim je stetan za pluca.

  • Doberman

    17. septembar 2016 | 11:45

    ovo neki veganski fazon?

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    17. septembar 2016 | 10:03

    U Sedmoj beogradskoj gimnaziji čajevi su se pušili još 1975##

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA