≫ 

Mali trik za TUŠIRANJE nakon kog ćete biti puni elana za novi dan!

Nakon samo jednog tuširanja na ovaj način, garantujemo vam da ćete biti oduševljeni, a ovaj fantastičan trik postaće nezaobilazni deo vaše svakodnevne rutine

  • 1

Previše obaveza u toku dana mogu nam oduzeti svu energiju, nakon čega vam ni par šoljica kafa više neće biti od koristi. Sve to ukazuje da vam je novi izvor energije preko potreban. Međutim kao i za svaki problem i za ovaj postoji rešenje, a to je verovali ili ne jedan spontan i dobar trik za tuširanje.

PRE NEGO ŠTO UTONETE U KUPKU: Tuširanje toplom ili hladnom vodom ima svoje posledice!

Koliko puta nedeljno treba da se TUŠIRATE? Odgovor će vas iznenaditi

Svi znamo koliko je tuširanje bitno pre svega za održavanje lične higijene, i zdravlje, jer se sa tela skida sva prljavština kao i bakterije.

A najbolja stvar koju tuširanje može da vam pruži je dodatna energija. Neki ljudi tuširaju se i dva do tri puta dnevno, što je zapravo i tajna njihovog entuzijazma.

Tuširanjem na pravi način, rešićete problem revitalizacije, a uz to bićete osveženi tokom celog dana. Tuširanje od 90 sekundi, zapravo je vaš spas od svog vašeg psihičkog i mentalnog bola.

Foto: flickr/stefano peppucci Foto: flickr/stefano peppucci

Smenjivanje toplo hladnog pa čak i vrelog tuša, nazvano kao škotsko tuširanje, eliminiše umor nastao tokom vaše dnevne rutine.

Prvi korak je ledeno hladna voda, koji bi trebalo da traje 30 sekundi. Nakon toga okrene se toplija strana, i pušta koliko god telo može tolerisati, jedno 30 sekundi, a zatim ponovo prebaciti na ledeno hladni tuš.

Ovaj trik proširiće vaše kapilare i povećati protok krvi. Ovo takođe pomaže u borbi protiv stresa na efikasan način, i pripremiće vas za naporan dan.

Hladno tuširanje jako je veoma zdravo za kosu i kožu, dok topla ima tendenciju da jako isuši kosu tako da vam je tuširanje hladnom vodom naša preporuka.

Pogledajte i kako da napravite instant ten uz pomoć prirodnih sastojaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA