OVAKO ZVEZDE DRŽE DIJETU: Rijana pije pivo, Džej Lo obožava suši, Kim se davi u... (FOTO)

Nije lako slavnim ličnostima - vežbaju, odriču se hrane, ceo svet prati svaki njihov korak. Zato su u dijetu uvrstile antistres namirnce

  • 0

Obično ih viđamo na crvenom tepihu doterane i skockane do perfekcije  Ali sigurno postoji neki trik koji im omogućava da uvek izgledaju najbolje što mogu. Iako neke od njih povremeno pokažu da su zapravo obični ljudi. Recimo, kad piju pivo usred dijete.

GRAFITI, MODA I ROKENROL: Buntovna misica Andrea u Telegrafovom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Na stranu čitavi galamurozni odredi stilista i savetnika, naporni režimivežbanja pod budnim okom instruktora i skupi tretmani lepote, mnoge zvezde za svoj izgled koji ih stavlja na A-listu duguju zapravo posebnom načinu ishrane.  To zbog čega se mnogima dopadaju Viktorija Bekam, Gvinet Paltrou i Žizel Bundšen zasluga je bezglutenske dijete - koju možemo nazvati dijetom zvezda.

Za sve one koji nemaju ličnog kuvara ili saldo u banci poput slavnih postoji mnogo jednostavnih načina da izbace gluten iz ishrane. a kao inspiracija im mogu poslužiti najlepše žene sveta. Predstavljamo vam sedam jednostavnih dijeta, koje će vam pomoći da prelomite i zaboravite na namirnice koje sadrže gluten.

KONAČNO PRAVA ISTINA: Treba li noge brijati uz ili niz dlaku?

Jedite zeleniš kao Žizel Bundšen

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Jedan od najpoznatijih Viktorijinih anđela, brazilska manekenka Žizel Bundšen i njen partner Tom Bradi na svom jelovniku nemaju neverovatno skupe namirnice - 80 odsto njihove dijete čini stari dobri zeleniš. Njihov kuvar Alen Kembel kaže da im se ishrana bazira na svežem povrću, isključivo organski gajenom, i na žitaricama poput integralnog pirinča, kinoe, prosa, te na pasulju...

U nastavku saznajte kako se hrani Viktorija Bekam.

Uživajte u slatkim zadovoljstvima kao Viktorija Bekam

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da bi održala vitku figuru, Viktorija je konstantno na bezglutenskoj dijeti - jede puno ribe, povrća i voća. Ali kad je spopadne žudnja za nečim slatkim, užina zanrznuto grožđe.  Ipak, kada poželi nešto malo konkretnije, Poš zna da na brzaka pripremi "Bekam brauni", naravno, kada se za to ukaže prilika.

U nastavku saznajte kako se hrani Gvinet Paltrou.

Probajte pastu a la Gvinet Paltrou

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Gvinet se godinama striktno pridržavala makrobiotičkog režima ishrane. Međutim, danas ima malo relaksiraniji pristup hrani, ali nastoji da to budu namirnice bez glutena, čak i kada odluči da jede pastu. Da, postoji pasta od žitarica koje ne sadrže gluten, npr.  pasta od pirinča, prosa, heljde, kinoe, ima ih i u našim radnjama zdrave hrane. To je testenina koja se jede bez osećaja griže savesti.

U nastavku saznajte kako se hrani Kloi Kardašijan.

Započnite dan kao Kloi Kardašijan

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan je u svojoj knjizi opisala kakve sve koristi možete imati ako dan započnete ovsenom kašom. Ovas je neverovatna žitarica. On sadrži ugljene hidrate koji se sporo vare, smanjuje nivo holesterola, bogat je magnezijumom i ključan je za funkcionisanje enzima i produkciju energije. Kloi počinje dan ovesnim mekinjama prelivenim vodom ili bademovim mlekom, a kada tome doda i mleveni lan, dobija jedna pravi superdoručak.

U nastavku saznajte kako se hrani njena sestra Kim.

Jedite pahuljice kao Kim

Foto: Profimedia, FameFlynet UK Foto: Profimedia, FameFlynet UK

Kako su Kim Kardašijan i Kanje Vest proslavili njegov rođendan prošle godine? Jedući pahuljice u krevetu, eto tako to rade njih dvoje. Ako je to dovoljno dobro za Kim, onda je dobro i za vas. Kejti Peri i Tejlor Svift su takođe veliki fanovi ovih žitarica, a o tome koliko su one super, jednom je tvitnuo i Džastin Biber.

U nastavku saznajte kako se hrani Rijana.

Gucnite pivo kao Rijana

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Budući da se pivo uglavnom pravi od ječma,  normalno je pomisliti da mu nije mesto na listi bezglutenskih namirnica. Međutim, sada postoji mnogo vrsta bezglutenskih piva, pa možete da birate. Krenite Rijaninim stopama i umesto vina ili nekog drugog alkoholnog pića  izaberite osvežavjuće pivo sa niskim procentom alkohola.

U nastavku saznajte kako se hrani Džej Lo.

Razbudite se proteinima kao Džej Lo

Foto: Profimedia, AKM-GSI Foto: Profimedia, AKM-GSI

Čisto da se podsetimo, Dženifer Lopez ima 48 godina, a ima telo na kom bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice. Ona svoju liniju održava tako što dan započne protenskim šejkovima, koji joj daju snagu da izdrži sve izazove koji je čekaju. Ona ne izbegava gluten, ali kada oseti potrebu da smrša, drži bezglutensku vegansku dijetu sve dok ne postigne željenu kilažu. Pred zahtevne nastupe voli sebe da počasti dobrim sušijem.

U nastavku saznajte kako se hrani Blejk Lajvli.

Blejk jede čokoladu svakog dana

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Koja žena ne bi želela da izgleda kao Blejk Lajvli? Bivša zvezda "Tračare" ima odličnu figuru, a za nju je kriva čokolada, koju jede svakoga dana, ali ne preteruje. Ma kako to? - Ne radim ništa. Srećna sam zato što imam veoma aktivan stil života. Uvek sam u trci gde god da sam. Zato ne moram da angažujem trenera niti da krijem šta jedem - priznaje Blejk i dodaje da je male količine čokolade svakoga dana čine srećnom. Zapravo, za njenu liniju kriva je sreća, a za sreću čokolada, pogađate, bez glutena.

Dakle, sreća je sigurno bez glutena, možete da je konzumirate u neograničenim količinama, a bezglutensku čokoladu možete da nađete i u domaćim radnjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA