• 55

ABORTUS ubija Srbiju! Kako smo dozvolili da DECA ODLUČUJU O TOME?

Kako smo došli do toga da naša deca "ubijaju" svoju decu?

  • 55

Abortus je goruća tema ovih dana, pa možete čuti šta o tome kaže zakon, a šta crkva. Verovatno ste besni što oni odlučuju o vašim životima. Kako vam onda ne smeta kada vi odlučujete o tuđim? Ili, kad vam je postalo normalno da vaša deca presuđuju svojoj deci?
JOŠ MI NEDOSTAJE DETE KOJE NIKAD NISAM NI UPOZNALA: Ispovest žene koja je ABORTIRALA BEBU će vas ganuti do suza

Dramatične ispovesti muževa čije žene su ABORTIRALE! Evo kako se ONI osećaju zbog gubitka bebe!
Svesna sam da nije svaki abortus medicinski zahvat za koji se odlučuju žene kad žele da reše problem neželjene trudnoće. On može da bude i nužno zlo.
Mađutim, statistika u Srbiji pokazuje da se 15.000 tinejdžerki godišnje podvrgne ovom zahvatu, a čak 90 odsto njih ima između 15 i 16 godina. To nije samo zabrinjavajuće, to je strašno!
Jasno je da maloletnici nisu sposobni da uvide posledice abortusa, ali gde su roditelji, gde su za to vreme zdravstveni i socijalni radnici. Uviđaju li oni problem?
Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

KOJI JE UZROK POTREBE ZA ABORTUSOM KOD TINEJDŽERA?

Jednostavno je - seks!
Nikako neću reći da je nenormalno da maloletnici stupaju u seksualne odnoseProblem je u tome što je za njih seks prosto uživanje bez osećaja odgovornosti prema svom telu i biću, kao i prema osobi naspram sebe. I , da, problem je u tome što imaju odnose pre nego što su na njih spremni i fiziološki i psihološki.
U mojim očima, deca nikada nisu kriva! Njihova neopreznost, nepromišljenost i neodgovornost je razumljiva. Onaj ko je "zadužen za njih" nije ih nahranio ozbiljnim informacijama.
U redu! Evo ja ću!
Seks nije samo zabava!
Nije tačno da ste totalno moderni ako imate seks prvi u svojoj generaciji.
Zaštitu ne treba izbegavati samo zato što nije u trendu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

ABORTUS NIJE SREDSTVO ZA KONTRACEPCIJU!

Da, devojčice i dečaci od 14-te godine imaju aktivan seksualni život. Dakle, nisu se oprobali u seksu, već ga konstantno konzumiraju.
To je razvojni period platonskog zaljubljivanja, pa se ne može očekivati da se zadržavaju na jednom partneru.
A kako zaštita nije u modi, situacija je "dušu dala" za širenje bolesti i pravljenje neželjene dece. Da, dece, pravljenje novih života.
Kladim se da tinejdžeri ni u jednom trenutku ne posmatraju neželjenu trudnoću kao neželjeno dete. Abortus je za njih izlazak iz nevolje.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

ABORTUS NIJE REŠENJE PROBLEMA NEŽELJENE TRUDNOĆE, TO JE UBISTVO NEVINOGA!

Ne poričem da sam sada započela temu za raspravu, ali nije mi bitno.
Želim "jasno i glasno da kažem" - svi mi smo dobili priliku da živimo zato što se naši roditelji nisu odlučili za pobačaj. Nismo mi vredniji od onih kojima ta šansa nije pružena, samo smo imali sreće.
Da, nažalost, ovde se radi o čistoj sreći prilikom odluke koju naprave žena i muškarac posle seksualnog odnosa. Odnosno, kako stvari u Srbiji stoje, tu odluku donose deca! Grozno!
Mladi ne shvataju da ne mogu svaku grešku da poprave u jednom mahu. I to neko mora da im kaže!
Kada se usude da "uskrate pravo na život", onda sa tim moraju doživotno da se nose. Ta činjenica nikad ne prestaje, već postaje njihova svakodnevna stvarnost.
Treba da se zapitaju mogu li da žive sa tim!
Posle abortusa nema ni deteta, ni zdravlja, ni zadovoljstva, ali NI POVRATKA!
Pogledajte video i razmislite se da li ste za zabranu abortusa.

(J. Bojić)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STETA

    Imam dvoje dece,treci put je bio abortus...nemam opravdanja zasto-ni sama ne znam...cesto mislim o tome i kajem se ...mnogo se kajem...

  • Pravoslavac do smrti

    SRBIJO RADJAJ SE NE DOZVOLI DA TE ZAPAD PREUZME!!!

  • Le

    U Srbiji je vazno biti u trendu, pa zato mladi nemaju nikakvo obazovanje ni kuci ni u Skoli.samo sto vise partnera da promene A scijlni radnici se bave ksko mogu ,neki dinar da zarade da prodaju! Nasu decu kao sto je sada slucaj za ovog malog decaka

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima