≫ 

Momci, ovo su signali da se toj devojci baš mnogo sviđate!

Ukoliko niste sigurni da li joj se sviđate, ovo su najočigledniji znakovi koji će vam to otkriti

  • 3

Svaki muškarac je bar jednom muvao devojku čije misli nije mogao da "provali". Poznato je da momci mrze neuspeh a samim tim i činjenicu da ne znaju da li su "prošli" kod neke devojke ili ne. Evo kako sa sigurnošću da znate da li ste joj se svideli.

10 nepogrešivih znakova da joj se sviđate

Ako tražite devojku, tražite je među ovih šest tipova! S njima će vam biti SUPER!

Žene baš i nisu toliko mistične ako znate na šta treba obratiti pažnju. Postoji devet karaktera koji otkrivaju muškarcu kako se sviđa nekoj ženi, prenosi 24sata.hr.

Odvojiće vreme za vas, čak i kad vremena nema puno

Razmislite, ko bi u današnje vreme menjao svoje planove i dnevnu rutinu samo zato da stvori malo vremena za vas. Ali, to će napraviti neko kome se sviđate.

Ljubomorna je

Ako je žena zainteresovana za vas, bit će vrlo ljubomorna nađete li se u društvu druge žene ili pričate o njoj. To je još jedan znak, jer - zašto bi bila takva obzirom da ste samo poznanici ili prijatelji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pokušava saznati sviđa li se i ona vama

To će raditi suptilno, slaće seksualne signale kao što su lizanje ili grickanje usnice, igranje s kosom, pokazivanje vrata itd. Žena tada očekuje da nešto preduzmete, naravno, ako se i ona vama sviđa.

Može reći nešto u stilu "Nemoj biti stranac"

To, takođe, otkriva da joj se sviđate jer pokazuje kako želi više komunikacije i zbližavanja s vama.

Prva vas nazove ili pošalje SMS

To je prilično jasan znak da joj se jako sviđate, jer ne radi to iz dosade. Osim toga, mnoge žene se ustručavaju povući prvi potez već čekaju da to napravi muškarac. Znači, dileme nema.

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

Dodiruje vas

Ovo je zaista veliki znak jer ne može odoleti da vas ne dotakne, to može biti "kao slučajno", ali slučajno nije. Očigledno joj se sviđa nešto na vama i ne može se suzdržati.

Zadirkuje vas ili deli komplimente

Ovaj znak ne mora nužno pokazivati da ste joj privlačni, ali često je tako. Ona zapravo želi da obratite pažnju na nju, pokušava videti kako ćete reagovati na ono što vam je rekla i tako vas bolje upoznati. Žene baš i nisu sklone deljenju komplimenata pa to može solidan znak da joj se sviđate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Postavlja puno ličnih pitanja

To radi zato što želi da vas što bolje upoznati i biti sigurna da ste zaista muškarac stvoren za nju. Razmislite, ne bi bila toliko znatiželjna da se radi o nekome do koga joj nije stalo.

Uspostavlja kontakt očima

Od žene kojoj se sviđate možete očekivati da će vas zaista mnogo vremena gledati u oči. Ona to radi nesvesno jer želi videti kako deluje na vas, jesu li osećanja obostrana itd. Dakle, ako vas gleda u oči više nego bi se moglo smatrati normalnim - na dobrom ste putu.

A ukoliko želite da pronađete idealnog partnera obavezno pogledajte i rešite ovaj test.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Видим, сви визионари ...

    1. oktobar 2016 | 08:34

    Добро, шта после да урадим?

  • Душан

    1. oktobar 2016 | 16:30

    Nemoj biti stranac haha haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA