SPEKTAKL: Pjer Karden sutra dolazi u Beograd!

Čuveni francuski modni dizajner Pjer Karden predstaviće svoju novu kolekciju od 200 modela, na reviji u organizaciji Humanitarne fondacije princeze Katarine Karađorđević

  • 0

Jedan od najvećih svetskih modnih kreatora svih vremena, Pjer Karden, dolazi u srpsku prestonicu. Kardenova revija biće prikazana na Danu francuske mode, 9. juna u bašti Belog dvora, na humanitarnom modnom događaju u okviru Beogradskih noći mode.

- Na tradicionalnom događaju koji ove godine nosi naziv Sun Moon & Stars Belgrade Fashion Nights 2012, Karden koji lično dolazi u Beograd, predstaviće najnoviju kolekciju od 200 modela – navodi se u saopštenju.

Humanitarna Fondacija princeze Katarine zajedno sa organizatorima revije se potrudila da korist od ovog događaja ima i veliki broj mališana u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije za koje su prikupljene velike količine hrane, odeće i obuće, a najvredniji poklon dobiće Dom za nezbrinutu decu Hristina Markišić u Aleksincu, gde će biti napravljena specijalna senzorna soba koja pomaže u razvoju dece ometene u razvoju.

Ovaj humanitarni događaj organizuju princ Aleksandar i princeza Katarina zajedno sa ambasadorom Francuske u Srbiji Fransoa Gzavijeom Denijoom i modnom agencijom Fabrika.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA