Zašto je Anđelka Prpić toliko blistala?

Najnovija linija vrhunske dekorativne kozmetike, LLUMS COSMETICS, predstavljena je zvanicama na ekstravagantnoj žurki koja je u četvrtak održana u restoranu Dijagonala

  • 1

Brojni predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci, blogeri, ali i poznate ličnosti među kojima su pevačica Sara Jovanović, glumice Anđelka Prpić i Jelena Gavrilović, voditeljka Suzana Mančić uverili su se u vrhunski kvalitet nove LLUMS kozmetike, ekskluzivno dostupne u Lilly Drogeriama.

Foto: Promo Foto: Promo

Mlada pevačica Sara Jo imala je priliku da na licu mesta isproba novu liniju šminke. Sara je uz pomoć profesionale šminkerke Jelene Stanković dobila "pre i posle efekat" i predstavila najnoviji make up trend koji je potpuni hit za sezonu jesen/zima 2016.

Foto: Promo Foto: Promo

Pored profesionalne šminkerke koja je bila i više nego raspoložena za ulepšavanje zainteresovanih dama, iznenađenje su bili i LLUMS stručnjaci, takozvani beauty adviseri, koji su zvanicama davali korisne savete kada je šminkanje i izbor pravih preparata u pitanju.

Foto: Promo Foto: Promo

- LLUMS je pažljivo kreiran da isprati različite stilove šminkanja, kako za posebne prilike, tako i za svakodnevne rituale ulepšavanja. Sve što je damama oduvek bilo potrebno da imaju uz sebe u svom neseseru ili kozmetičkoj torbici, sada je dostupno u ponudi atraktivnog, novog brenda. Veliki izbor rumenila, karmina, sjajeva i olovaka za usne, senki, olovaka za oči kao i hajlajtera pružiće bezbroj mogućnosti za postizanje blistavog izgleda koji privlači pažnju u svakoj situaciji - izjavila je Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS COSMETICS.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA