Žene, pravite se važne i on će sigurno biti vaš!

Ukoliko želite da osvojite muškarca, trebalo bi da primenite male ženske trikove, i to uvek

  • 3

Kada je flert u pitanju, neke žene jednostavno imaju urođenu sposobnost da pokažu sve što žele i da privuku interesovanje muškarca. Neke se, s druge strane, jako muče i jednostavno nemaju rezultate. Međutim, postoje trikovi koji uvek uspevaju.

 

Zašto muškarci misle da žena flertuje s njima, a ona je ustvari samo ljubazna?

 

Ako ovo budete radile svakog jutra, muškarci će poludeti za vama!

 

Uz ove 4 tehnike sigurno ćete privući pažnju svakog frajera, piše Index.

 

Dajte mu kompliment

 

Zvuči kao jeftin trik, ali komplimenti uvek pale. Naravno, to ne sme biti besmislen kompliment, nego nešto zbog čega će se sutra sećati dobrog osećanja koji je imao kad je bio sa vama. Pohvalite njegov uspeh, plesne pokrete ili smisao za humor - komplimenti o izgledu su još uvek malo otrcani.

 

Koristite svoje telo

 

Način na koji stojite pored njega može da učini da danima ne može da vas izbaci iz glave. Ne govorimo ni o čemu vulgarnom, samo o činjenici da muškarci padaju na žene koje se dobro osećaju u svom telu.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Pravite se važne

 

Ženama bi ovo moglo teško pasti, jer je hvalisanje više muški stil, ali tu i tamo se dobro pohvalite. Ne kažemo da morate nabrojati sve što ste ikad učinile u životu, ali ako imate nešto na šta ste ponosne, pokažite to. Skromnost je vrlina, ali niko se sutradan ne seća one skromne, nevidljive devojke.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Pokažite interesovanje

 

Nažalost, muškarci su pomalo smotani kad je u pitanju čitanje žena. Iako mislite da im jasno pokazujete da vam se sviđaju, oni često ne registruju te znakove. Ako vam se sviđa, potrudite se da to stvarno i shvati, u suprotnom, moguće je da ćete sanjariti o njemu, a da on o tome nema pojma.

 

Pogledajte i kako sada izgleda Zverka iz čuvene serije Seks i Grad.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    12. oktobar 2016 | 08:41

    One koje se prave važne, češće su i "vlažne"! ;-) ;-)

  • .S. S.

    13. oktobar 2016 | 06:53

    Pokažite da ste prirodne i normalne a ne kučke u tome je cela filozofija a od foliranja svakog muškarca glava boli žene koje umišljaju hedonistički egoizam narcizam pored sebe imaju ili teškog debila ili mučenika koji sa tugom ili gadjenje kaže sebi šta sam ja bogu zgrešio da ovakvog skota imam pored sebe!

  • BASA

    12. oktobar 2016 | 07:35

    Nista novo ! Ako neobracate paznju na njegova diskretna nabacivanja , razne vrste paznje , bice sve uporniji , jer neodgovarate na to ! Katkad je I dosadno ! A , u danasnje vreme moze I da bude ,okrutno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA