DOBRO POGLEDAJTE SVOJE ŠAKE: Ako vidite OVO, evo šta to znači za vas!

Iako su vam šake praktično neprestano pred očima, verovatno ih ni vi ne zagledate naročito pažljivo. Bacite pogled, da proverite ovu teoriju

  • 2

Obratite pažnju na to koliki su vam kažiprst i četvrti prst, a onda pogledajte da li se vaše osobine ličnosti poklapaju sa teorijom Karla Pintska sa Univerziteta nauke i tehnologije u Norveškoj.

Obožavate Harija Potera? Onda će vas ove MAGIČNE ČETKICE raspametiti (FOTO) (VIDEO)

Dužina prstiju određena je još pre rođenja, i zavisi od nivoa testosterona kojem je beba izložena dok je u materici. Dugači kažiprsti ukazuju na to da je beba pre rođenja, u materici, bila izložena nižim nivoima testosterona.

Šta ovo govori o nama?

SADA MOŽETE DA SE LJUBITE CELU NOĆ: Ovo je trik da vam KARMIN na usnama ostane satima! (VIDEO)

Kratki kažiprsti:

Viši nivo testosterona (i samim tim kraći kažiprsti) znači da će osoba biti dobra u sportu i rešavanju zadataka koji zahtevaju dobar osećaj za prostor.

Printskrin: Reddit/rdelly_21 Printskrin: Reddit/rdelly_21

"Visok nivo testosterona generalno se povezuje sa superiornošću na poljima na kojima je i inače primetna dominacija muškaraca, kao što je osećaj za orijentaciju i uopšte doživljaj prostora. Najprimetniji je efekar na fizičku spremu osobe", zaključio je Pintska.

Magnetna rezonanca otkriva bolesti koje je dosad bilo nemoguće dijagnostikovati

Dugački kažiprsti:

Ako su vam kažiprsti duži od četvrtog prsta, pre rođenja bili ste izloženi nižim nivoima testosterona. Istraživanja pokazuju da su osobe kod kojih je to slučaj bolje na planu verbalnog izražavanja, ali i u zadacima koji zahtevaju dobru memoriju. Ali, nisu naročito vešte u rešavanju zadataka koji zahtevaju dobru orijentaciju, osećaj za prostor, a ni sportovi im ne idu od ruke, navodi se u studiji objavljenoj u magazinu Science Daily.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maratonac

    18. oktobar 2016 | 04:01

    Pogledao sam i pune su zuljeva sto znaci moram da smanjim rad.

  • °Glas razuma°

    18. oktobar 2016 | 10:02

    A ako su isti domali i kaziprst?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA