LEPOTA I SPOLJA I IZNUTRA: Dame uživale u Stadion Šoping Centru

Vikend za nama u Stadion Šoping Centar bio je u znaku dobrog provoda i "sitnica koje svaka žena želi", na manifestaciji "Beauty and Health Day"

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Tokom oba dana svim posetiocima na raspolaganju su bili najbolji astrolozi i numerolozi, kao i vrhunski učitelji joge, meditacije i reikija.

Foto: Promo Foto: Promo

Posebna poslastica za sve one koji prate online trendove bio je Meet-UP sa poznatim blogerkama i instagram zvezdama Anom2Cats, Jolly woman i Milas Homemade. S obzirom na to da su im ovo prvi susreti sa pratiocima njihovih blogova i Instagram profila, sve tri dame pripremile su brojna iznenađenja, poklone i mnogo pozitivne energije za sve koji su došli na druženje sa njima.

Foto: Promo Foto: Promo

Po prvi put posetioci su mogli da razgledaju ponude poznatih online brendova - popularnih planera Uređeni haos, Lookin Fit čajeva, nakita Mammy, preparata K Piling, poklon paketa Purity Box, cvetnih aranžmana Bloom Factory.

Za besplatno ulepšavanje svih dama bili su zaduženi profesionalci iz kozmetičkih kuća "Avon" i "The Balm".

Foto: Promo Foto: Promo

Prvog dana druženja posetioci Stadion Shopping Center mogli su i da saznaju male kulinarske tajne šefa kuhinje poznatog prestoničkog restorana OMB Larder+Lounge, smeštenog u hotelu Radisson Blu Old Mill Belgrade. Posebnu pažnju izazvala je priprema "Ice Lab" sladoleda, koji se sprema za svega minut i po, uz pomoć tečnog azota.

U raznovrsnom programu "Beauty and Health Day" u Stadion Shopping Center uživale su i poznate dame, dobitnica bronzane medalje sa Olimpijskih igara Milica Dabović i TV lice Dušica Jakovljević.

Foto: Promo Foto: Promo

Stadion Shopping Center priprema brojna iznenađenja za svoje posetioce, zato ih pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim dešavanjima, na zvaničnom instagram profilu ili na zvaničnoj facebook stranici Stadion Shopping Centra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA