DEVOJKA SA SELA OSVOJIĆE SVET: Srpska misica Anđelija u ekskluzivnom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Ovog petka imamo specijalnu čast da vam kao gošću modnog editorijala predstavimo novu zvaničnu mis Srbije - Anđeliju Rogić

  • 34

Aktuelna mis Srbije, Anđelija Rogić, prve ekskluzive fotografije otkako je ponela lentu odlučila je da snimi baš za portal Telegraf.rs. Ova lepotica rođena je pre 22 godine u selu Gorjani nadomak Užica, gde joj živi porodica.

ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA: Mis Srbije Anđelija Rogić otkriva sve što o njoj niste znali (VIDEO)

 Anđelija Rogić izabrana za mis Srbije! (FOTO)

Studira na Učiteljskom fakultetu u Beogradu i boravi u Studentskom gradu. Želi da postane vaspitačica. Igra folklor već osam godina i zahvaljujući tome proputovala je mnogo zemalja. Usavršava engleski jezik.

- Čovek je tamo gde su mu misli – poručuje Anđelija koja jedva čeka decembar, kada će srpsku lepotu predstavljati na takmičenju za “Miss World”.

Svojom lepotom pleni gde god da se pojavi. Svojim izgledom podeseća na Grejs Keli i bivšu mis Nikicu Marinović. Poseduje talenat za imitaciju i zbog toga je porede sa Biljanom Ristić, takođe našom uspešnom takmičarkom na manifestaciji Mis sveta.

Haljine koje Anđelija nosi kreirala je u svom W Dress studiju sjajna Valentina Vidal. Za šminku i frizuru pobrinuo se, kao i uvek profesionalni tim Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Ovom prilikom želimo da iskažemo specijalnu zahvalnost beogradskom hotelu “Constantine the Great i njihovom prelepom ambijentu u kojem je fotograf Aleksandra Bogićević zabeležila fenomenalne fotografije koje možete da pogledate na narednoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA