NEDELJNI HOROSKOP: Vage, što se stidite? Device, da li je to kraj? A vi, Vodolije, pazite se dugova!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u periodu od 24. do 30. oktobra - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 3

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Očekuje vas naporna nedelja na polju posla, moguće je da ćete neke obaveze više puta morati da završite. Na polju ljubavi je situacija stabilna i bez većih promena. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da budete veoma oprezni jer možete imati dosta lošu krvnu sliku i probleme sa imunitetom. Pored toga obratite pažnju na moguće probleme vezane za želudac ili žuč.

Šta čeka Bikove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

BIK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije preporučljivo da se upuštate u finansijske rizike iako je situacija generalno solidna. Kada je u pitanju ljubav idete korak napred pa dva nazad u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za bolove u leđima, ukočenost, išijas ili reumu. Pored toga, možete imati glavobolje s vremena na vreme pa povedite računa.

Šta čeka Blizance i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

BLIZANCI

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas pad posla ili veliki troškovi. Bračna situacija nije idealna imate utisak da se voljena osoba polako hladi. Povedite računa o svojoj shrani jer su mogući stomačni problemi, a probava vam je pogotovo osetljiva. Bilo bi dobro za vas da jedete više voća i kuvane hrane, a da smanjite unos suve hrane i slatkiša.

Šta čeka Rakove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

RAK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije povoljan period za kraća poslovna putovanja. Na ljubavnom planu se trudite da prevaziđete neke prepreke ali niste oduševljeni situacijom... Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su problemi vezani za bolove u grlu, kašalj, sinuse... Povedite računa i o disajnim putevima. Utopljavajte se, povećajte unos toplih čajeva i vitamina C i izbegavajte potencijalne izvore zaraze.

Šta čeka Lavove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

LAV

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Došlo je vreme da platite neke dugove i niste preterano oduševljeni zbog toga. Emotivno se ne osećate ispunjeno ali nema novog poznanstva na vidiku. Kada je u pitanju zdravlje, preporuka je da ptrvenstveno povedete računa o svojim zubima, desnima i generalno o higijeni usne duplje. Ukoliko osetite neke bolove ili primetite krvarenje desni javite se svom stomatologu.

Šta čeka Device i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

DEVICA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije povoljan period za donošenje važnih poslovnih odluka. Razočarani ste u voljenu osobu ali niste sigurni da li želite kraj te veze. Emotivne kočnice koje imate vas dovode i do pada energije i generalno lošijeg zdravstvenog stanja. Potrebno vam je dosta sna kako biste se regenerisali, kao i bilo koji izduvni ventil da se oslobodite nagomilanog stresa.

Šta čeka Vage i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

VAGA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Moguće je da se plašite za svoju poslovnu budućnost iako stvari i nisu zaista toliko loše. Na polju ljubavi imate problem jer se stidite da pokažete svoja osećanja. Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su problemi sa nervozom i nesanicom. Pored toga, mogli biste da povedete računa o proširenim venama, pogotovo ako ste već nekada imali takve tegobe.

Šta čeka Škorpije i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

ŠKORPIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Smatrate da zaslužujete povećanje zarade ali nikako da dočekate tu promenu. Na polju ljubavi imate manje nedoumice jer vam se udvara jedna neobična osoba. Kada je u pitanju zdravlje ne bi trebalo da imate velike probleme. Ipak, mogli biste da povedete računa o osetljivim nogama, zglobovima i stopalima. Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma.

Šta čeka Strelčeve i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

STRELAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Moguće je da nećete dobiti podršku koju ste zatražili od svojih pretpostavljenih. Partner vam postavlja važan ultimatum i niste sigurni kako da odreagujete. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za suvu ili iritiranu kožu, pa će vam dodatna nega biti potrebna. Pored toga, imajte na umu da ne bi trebalo da podižete težak teret ili opterećujete svoju kičmu.

Šta čeka Jarčeve i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

JARAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije povoljan period za bilo kakva formalna rešenja ili sudske procese. Na polju ljubavi dolazi do udaljavanja sa voljenom osobom ali se otvara šansa za nova poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje nisu vam naglašeni zdravstveni problemi... Aspekti ukazuju na prilično stabilnu situaciju na tom planu, možete da očekujete miran period i da se opustite.

Šta čeka Vodolije i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

VODOLIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije povoljan period za vaše polje finansija, ni za bilo kakve kredite ili pozajmice. Mogući su problemi sa ljubomorom i svađe sa voljenom osobom. Zdravstvena situacija vam nije sjajna takođe, pa bi trebalo da vodite računa o sebi. Izbegavajte alkohol i sve poroke. Pored toga, obratite pažnju na moguće probleme sa urogenitalnim traktom.

Šta čeka Ribe pročitajte na narednoj strani:

RIBE

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nije povoljan za poslovne prezentacije kao ni za bavljenje javnim poslom. Kada je ljubav u pitanju možete doneti neke veoma važne odluke u vezi braka. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za bubrege ili pojavu peska ili kamena u mokraćnim putevima. Preporuka je da se na tu temu ipak posavetujete sa svojim lekarom. Povedite računa o unosu tečnosti.

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dina dinic

    23. oktobar 2016 | 12:02

    Nije tacno, moj partner je Jarac i nismo udaljeni, ja sam skorpija i niko mi se ne udvara

  • Vodolija

    23. oktobar 2016 | 11:57

    Najbolje da prespavam ovu sedmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA