Anđelka Prpić otvorila 12. KIDS FEST!

Ambasadorka Kids fest-a, Anđelka Prpić, otvorila je danas najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu koji će širom zemlje trajati od 24. do 30. oktobra

  • 0

Na radost brojnih mališana, danas je u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u Beogradu svečano otvoren 12. Dečiji filmski festival - Kids fest. Na događaj za decu pod sloganom "Filmujmo u ritmu sreće" premijerno je prikazan i animiran film Trolovi.

Na svečanom otvaranju hor Čarolija izveo je himnu Kids festa, uz koju su plesale balerine iz plesne škole Adagio. Nakon njihovog nastupa, usledilo je i obraćanje ambasadorke Kids festa glumice Anđelke Prpić:

- Kad pomislim na bioskop, ja pomislim na sreću, na osmeh i na fenomenalno raspoloženje. Tokom ovih sedam dana biću intezivno srećna, jer ću gledati jedne od najboljih filmova u omiljenim bioskopima - rekla je Anđelka.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon premijernog prikazivanja filma Trolovi, publici su se poklonili i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji Marko Mandić, Ivan Zekić,  Aleksandra Radosavljević, Marija Mara Marić, Ljiljana Stjepanović, Milan Antonić, Nikola Demonja i mnogi drugi.

12. KIDS FEST se održava širom Srbije od 23. do 30. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još trideset gradova širom zemlje. Tokom KIDS FEST-a prikazuju se najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuska, Švedska, Norveška, Danska...) za decu predškolskog i školskog uzrasta, a važan deo festivala jesu i zabavne i kreativne radionice i igraonice u kojima se deca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način. Ove godine raznovrsan program od 20 ostvarenja je podeljen u dve celine, KIDS program (4-12 godina) i TEEN program(12-18 godina).

Foto: Promo Foto: Promo

Kao i prethodnih godina, važan deo festivala je Kids fest Arena u Dvorani Doma Sindikata čiji bogati program posetioci mogu da vide od 24. do 30. oktobra. U zabavnim, kreativnim i obrazovnim radionicama učestvovaće brojni animatori i plesne grupe. Klinci i klinceze će imati priliku da učestvuju u kreativnom kutku „Politike za decu“, igricama sa „Computerland-om”, „Naxi” karaokama, radionici žongliranja, maloj školi programiranja i mnogim drugim animacijama.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FESTU se nisu menjale i od danas se mogu nabaviti na svim blagajnama bioskopa.

Foto: Promo Foto: Promo

U Beogradu se 12. Dečiji filmski festival održava u bioskopima "Cineplexx UŠĆE Shopping Center", "Cineplexx Delta City", "Roda Cineplex", "Dvorani Doma Sindikata’", bioskopu "Fontana’", "Dvorani kulturnog centra’", u Novom Sadu u bioskopu "Arena Cineplex" i "CineStar Cinemas", a u Pančevu i Zrenjaninu, takođe u bioskopima "CineStar Cinemas". Kids fest se u Kragujevcu održava u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza", dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop "Vilin grad".

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA