≫ 

Lidija je rodila ČETVORO dece, a NIJEDNOM od njih NIJE MAJKA! Evo kako je to moguće (VIDEO)

Nakon što je DNK analiza pokazala da deca koju je začela prirodnim putem i u svom stomaku nosila devet meseci - nisu njena, to jest da može da ih izgubi na sudu, za Lidiju je počeo pakao

  • 3

Kada su Lidija Ferčajld i njen muž Džejmi Taunsend odlučili da se razvedu, podrazumevali su da će, kao i u većini slučajeva, starateljstvo nad njihovo troje dece, kao majka, dobiti Lidija. Međutim, nakon obavezne, rutinske DNK analize, ova žena umalo što nije ostala bez prava na vlastitu decu.

GENETSKA REVOLUCIJA: Rođena prva beba sa TROJE RODITELJA!

IZRAČUNAJTE SAMI, LAKO JE: Evo kakvu boju očiju i kose će imati vaše dete

Kako se ispostavilo, DNK testovi su pokazali da nijedno od mališana skoro uopšte ne dele genetski materijal sa svojom mamom. Kao da ih ona nije rodila! Sve bi bilo jasnije, da je Lidija bila neplodna, pa da je uzimala jajne ćelije donora kako bi začela bebe vantelesnom oplodnjom. Ili, da su, nekim neverovatnim spletom slučajnosti, baš sve tri bebe bebe zamenili u porodilištu.

Ali, Lidija je sa svojim mužem začela prirodnim putem, a pokazalo se da deca nose gene svog oca, tako da ni o kakvoj zameni beba nije moglo biti reči.

- Nisam mogla da prihvatim da će sud da mi oduzme decu. Ali su svi testovi uporno pokazivali istu stvar. Pitala sam se kako je to moguće. Razmišljala sam da mi nisu zamenili decu u porodilištu, ali sam znala da bi to zvučalo suludo, jer se Džejmijev DNK pokalapao - priča Lidija.

S obzirom na to da je tokom mukotrpnog procesa razvoda otkrila da je ponovo trudna, s drugim muškarcem, Lidija je odlučila da pažljivo prati svoju četvrtu bebu i ne odvaja se od nje nijednog trenutka u porodilištu. Međutim, opet se, na njen užas, ispostavilo da beba nije njena.

To što se ovoj ženi dogodilo zapravo nije usamljen slučaj i postoji potpuno racionalno objašnjenje – Lidija je genetska himera! Odnosno, ona je sama sebi sestra bliznakinja!

Dok je Lidija bila fetus, ona u stomaku svoje majke nije bila sama, već se uz nju razvijao i fetus njene sestre bliznakinje. Dva embriona su se u jednom trenutku spojila u jedan.

Tačnije, Lidija je apsorbovala svoju sestru u sebe. A pošto je njena bliznakinja nastala od različite jajne ćelije i različitog spermatozoida, normalno je što se njihov genetski materijal u toj meri razlikuje. Lidija je zapravo tetragametična himera.

Zato ona sada ima dva različita DNK u svom telu i neki organi pripadaju jednoj, a drugi drugoj osobi.

Da je to zaista tako, Lidija se uverila kada je uradila DNK analizu brisa grlića materice i pokazalo se da on ima drugačije gene, nego krv iz njene ruke.

Pogledajte kako izgleda laboratorija u kojoj se radi DNK analiza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    26. oktobar 2016 | 14:18

    Interesantno, šta ti je majka priroda

  • Vanna

    26. oktobar 2016 | 17:59

    Ovo je zanimljivo a ne ko koga na estradi

  • Čarls Bronson

    26. oktobar 2016 | 18:25

    Dovezao taksista trudnicu u porodilište i ona ga prijavi kao oca deteta . Da bi dokazao suprotno i opravdao se kod žene ,on se podvrgne raznim analizama koje su pokazale da je sterilan tj. da ne može da ima decu . Ništa strašno da kod kuće nije imao dva odrasla sina . Ovo se dogodilo u Beogradu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA