KARDAŠIJANKA U HALJINI ZVONKA MARKOVIĆA: Najpopularnija tinejdžerka na svetu oduševljena srpskim dizajnerom (FOTO)

Najmlađa pripadnica klana Kardašijan, Kajli Džener, za Noć veštica odabrala je haljinu našeg najpoznatijeg dizajnera Zvonka Markovića

  • 0

Popularna trendseterka Kajli Džener je sa sa sestrom Kendal u petak 28. oktobra priredila gala žurku povodom Noći veštica i za tu priliku obukla je kreaciju našeg modnog dizajnera Zvonka Markovića. Ova haljina je inače premijerno prikazana na njujorškoj nedelji mode u januaru ove godine.

Kajli Džener objavila skandalozni selfi i dobila 2 miliona lajkova! (FOTO)

POKLON OD 200.000 EVRA: Evo šta je sestra Kajli dobila od dečka za rođendan! (VIDEO)

- Odnedavno me zastupa agencija “Fashion Forwards” iz Los Anđelesa, koja je moje haljine prezentovala Kajli Džener. Ovo je tek početak saradnje sa njom. Jako sam zadovoljan jer je ona mlada, zgodna, vamp, zvezda svetskog ranga. Izgleda kao da je za nju pravljena haljina – objašnjava Marković i dodaje:

- Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! Inače Halloween je jedan od glavnih i najatraktivnijih praznika u Americi i euforija počinje nekoliko dana ranije, a ono što obuku zvezde kao što je Kajli Džener ima veliki publicitet.

A photo posted by Kylie on

Svi svetski selebriti mediji već su objavili fotografije sa događaja i prognoziraju da će na hiljade tinejdžerki iskopirati ovaj stajling.

PrintSkrin: Instargram/KylieJenner PrintSkrin: Instargram/KylieJenner

Fotografija koju je Kajli Džener postavila na mrežu Instagram za nekoliko sati dobila je preko dva miliona lajkova.

A photo posted by Zvonko Markovic Couture on

Inače, magazin “Tajm” objavio je nedavno listu 30 najuticajnijih tinejdžera 2016. godine, a na njenom vrhu je upravo Kajli Džener.

Foto: Promo Foto: Promo

A pogledajte i kako je prošla Zvonkova revija na Nedelji mode u Parizu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA