≫ 

Nikako da lepo oribate PARKET? To je zato što niste znali za ovaj TRIK!

Ako pratite naša uputstva, napravićete snažno sredstvo koje nije otrovno, a ima sve što je potrebno da bi vam drveni pod bio savršeno čist

  • 0

Verovatno vam nikad nije palo na pamet da jedan čaj može biti odgovoran za predivan izgled vašeg parketa. Upravo zbog te kiseline koju sadrži, crni čaj daje drvetu prelep sjaj.

TAJNA RUSKIH STRUČNJAKA: Ako pijete ovaj čaj - ostavićete pušenje! (FOTO)

Ako želite da učinite svoje drvene podove zaista predivnim, uzmite kesicu crnog čaja. On će ih detaljno očistiti, ali i učiniti blistavim. Osim toga, nećete udisati hemikalije.

Zagrejte vodu u šerpi i stavite dve kesice crnog čaja unutra. Ostavite da stoji nekoliko minuta. Krpu za brisanje ubacite u posudu a zatim je dobro iscedite i prebrišite pod.

Vrlo je važno da pri tom koristite isključivo crni čaj, a ne crni čaj u kombinaciji sa drugima, jer je ta kiselina koja se nalazi u njemu odgovorna za sjaj.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Ko jedini na svetu soli čaj?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako su vam podovi veoma prljavi jer ih dugo niste brisali, najpre ih operite deterdžentom i vodom, a potom još jednom prebrišite samo s vodom. Tek nakon toga, očistite pod crnim čajem.

Važno je uvek brisati drvene podove s dobro oceđenom krpom, jer višak vlage ulazi u pukotine između parketa i oštećuje ga.

Sad kad je vaš parket savršeno blistav, vreme je da se malo odmorite i popijete jednu savršenu kaficu. Evo kako da kafu napravite da bude bolja od svake koju ste dosad probali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA