≫ 

NAUČITE DA NEGUJETE SVOJU KOŽU: Dolazi zima, lice vam NE SME biti suvo i ispucalo! (FOTO)

O tome kako da negujete, hidrirate i brinete o ovom najvećem ljudskom organu, porazgovarali smo sa kozmetikologom i fizioterapeutom Mimom Ananijev

  • 0

Pred nama je hladan zimski period, kada naša koža iziskuje posebnu negu kako ne bi postala suva i ispucala, a samim tim i neprivlačna.

TAJNA RUSKIH STRUČNJAKA: Ako pijete ovaj čaj - ostavićete pušenje! (FOTO)

O tome kako da negujete, hidrirate i brinete o ovom najvećem ljudskom organu, porazgovarali smo sa kozmetikologom i fizioterapeutom Mimom Ananijev, koja je posebnu pažnju posvetila nezi lica.

- Kako bi koža lakše podnela zimske dane potrebna joj je dodatna nega, nezavisno od životnog doba osobe. Koža može da se pripremi na različite načine. Za mlađu populaciju između 20 i 40 godina dovoljan je tretman kiseonikom i hidratantne kreme, dok je za stariju populaciju od preko 50 godina potrebna značajnija nega i intenzivniji tretmani, a i u tom dobu svakako je preporučljiv kiseonik, kao i redovno čišćenje lica, stavljanje maski i upotreba vitaminskih koktela - objašnjava ovaj kozmetikolog.

Printksin: Srpski telegraf Printksin: Srpski telegraf

Ostatak teksta možete pronaći u današnjem dodatku Srpskog telegrafa "Žena", gde ćete pored ove teme moći da pročitate šta poznati plastični hirurg otkriva o Srpkinjama, kako da odradite jutarnji trening za dan pun energije, ko je za škorpiju idealan partner, kako doživljavate ljubav ali i daje smernice za pravljenje ukrasne sveće za osveženje doma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA