≫ 

29. Fashion Selection 7, 8. i 9. novembra u Belexpocentru!

Domaća publika biće u prilici i da po prvi put uživa u predstavljanju modela francuske dizajnerske kolekcije Lumy by Paris, namenjene damama u konfekcijskim brojevima 38 plus

  • 0

29. Fashion Selection biće održan 7, 8. i 9. novembra u Belexpocentru. Svoje najnovije kolekcije prikazaće neki od najcenjenijih i najproduktivnijih domaćih modnih kreatora Irena Grahovac, Suzana Perić, Dragana Grnčarski i Bata Spasojević, koji će ovom prilikom premijerno u Srbiji predstaviti kolekciju prikazanu na njujorškoj Nedelji mode.

Revija Irene Grahovac 7. novembra!

A prvi put ove godine Fashion Selection će kroz jedinstven modno-scenski spektakl pokazati i drugačiji pristup predstavljanju donjeg veša poznatog slovenačkog brenda Lisca, koji će uključivati regionalne zvezde - pevače, plesače, perkusioniste, kao i najpoznatije manekenke iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo

Domaća publika biće u prilici i da po prvi put uživa u predstavljanju modela francuske dizajnerske kolekcije Lumy by Paris, namenjene damama u konfekcijskim brojevima 38 plus.

Foto: Promo Foto: Promo

Svojim novim revijama predstaviće se i dizajnerke Mima Madžarac i Jelena Atanacković, a posebna pažnja posvećena je dečijoj modi i njenom predstavljannju kroz revije Domino Kids-a i DexyCo Kids-a u okviru jedinstvenog Kids Fashion Day-a.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA