Stanislava ima SAVRŠENO TELO, a ovo je njena tajna! (FOTO)

Gošća Telegrafovog modnog editorijala je devojka koja predstavlja dokaz da je moguće izgledati vrhunski, bez ijednog odlaska kod plastičnog hirurga

  • 7
Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Ove nedelje, naša modna gošća je manekenka Stanislava Vasiljević. Ali, ona je mnogo više od običnog modela. Staša je pre svega pristalica zdravog, sportom ispunjenog života.

Ana Minkić nosi haljine koje dosad niko nije video! Zavirite u novu kolekciju Milice Tričković pre svih (FOTO)

DEVOJKA SA SELA OSVOJIĆE SVET: Srpska misica Anđelija u ekskluzivnom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Ova devojka, rođena 2. decembra 1985. godine u Beogradu, diplomirala je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i Alfa univerzitetu. Profesionalno se bavila tenisom deset godina, a potom je neko duže vreme bila i teniski trener.

U to vreme, karijera manekenke joj nije bila na kraj pameti i tek je u svojim dvadesetim počela da se bavi modelingom, kao model agencije Select.

- Nakon duže pauze, ponovo sam se vratila u svet manekenstva i radila sa dizajnerima kao što su Dragana Ognjenović i Danijela Stojanović – Diridondica. Učestvovala sam u dva spota, sa Majom Berović i Markom Vanillom. Trenutno sarađujem s poznatim stilistom Nebojšom Mandićem – kazala nam je Stanislava i dodala:

- Sada hoću da pokažem mladim devojkama kako može lepo i atraktivno da se izgleda i bez preteranih hiruških intervencija.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Haljine koje Staša nosi kreirale su dizajnerke Penna Ateliera, u čijem prostoru su snimljene i ove fotografije. Kao i uvek, za šminku i frizuru pobrinuo se sjajni tim eskperata Purity akademije za estetiku i kozmetologiju.

U prelepim fotografijama Aleksandre Bogićević uživajte na narednoj strani:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sssss

    4. novembar 2016 | 21:34

    Zgodna da, lepa ne. Sta je tu cudno? Mlada je, bavi se sportom, tako i treba da izgleda. Zar je danas plastika postala sinonim za lepotu?

  • Sremac

    4. novembar 2016 | 22:01

    Nista posebno....

  • SRBIN

    4. novembar 2016 | 21:10

    Zgodna da.Lepa ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA