NISAM PRALA KOSU ŠAMPONOM GODINU DANA: Kad budete videli kako ona izgleda, biće vam sve jasno (FOTO)

Kosa je na početku procesa izgledala jako prljavo i masno...

  • 5

Kao i većina žena prala je kosu na svaka tri dana, ali nezadovoljna rezultatima takvog tretmana Kajli Tomas je rešila da prestane da koristi šampon i posle godinu oduševljena je efektima svoje odluke.

>>> Uz pomoć ČAŠE VODE i nekoliko DLAKA za samo 10 sekundi saznajte da li je vaša kosa zdrava (VIDEO)

- Koristila sam skupe šampone za kosu, prala je svakih tri dana, a iako sam potrošila puno novaca i vremena, kosa bi mi uvek bila masna. Onda bih koristila šampon za suvo pranje, a na kraju sam kosu većinom vezivala u rep jer nisam hela time da se zamaram. Nakon što sam saznala da u šamponu postoje sulfati shvatila sam da treba nešto da promenim - ispričala je Kajli.

Probala je organske šampone, ali nisu pomogli. Onda je naišla na članke blogerke koja dve godine nije prala kosu šamponom, a kosa joj je izgledala izvrsno.

- Istražila sam sve opcije i počela. Iako će kosa na početku da izgleda jako prljavo i masno, ona zapravo prolazi kroz period prilagođavanja. Glinom sam iščeščljavala prljavštinu iz kose.

Kajli je odlučila da koristi mešavinu trava u prahu, a najvažnije joj je da sredstvo za čišćenje u sebi ne sadrži hemikalije. Tvrdi da otkako je ne pere šamponom, kosa izgleda bujniije, brže raste, a dobila je na volumenu i debljini. Jedini put kad je odlučila da koristi stare proizvode bio je dan njenog venčanja.

- Mislim da mi je dozvoljen barem jedan dan kada mogu da "varam" - zaključila je Kajli.

(Telegraf.rs/vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    6. novembar 2016 | 22:13

    Ja se Kupam iskljucivo sapunom 15-godina i ne koristim badylotion koza mi je otpornija na sve Sunce ili Hladnocu

  • Kiza

    7. novembar 2016 | 06:10

    Ja se uopste i ne kupam

  • Snežana

    7. novembar 2016 | 18:56

    Ja se bojim vode, a u kući nemam kupatilo. Svoje masnoće ne skidam godinama, a ako budu predebele i neprijatne boje, stružem sa nožem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA