NAUČITE KAKO DA PRAVILNO NEGUJETE SVOJU KOSU: Ako je perete svakog dana, činite strašnu stvar! (FOTO)

Različiti preparati sa hemijskim dodacima za suvu i oštećenu kosu mogu da dovedu do rezultata koje niste očekivali. Svakodnevno pranje kose dovodi do njenog uništavanja, a suva kosa se uz prekomerno korišćenje balsama brže masti, lepljiva je i teška za održavanje

  • 0

Nega kose izuzetno je važna za svaku ženu. Malo dama zna kako se na pravilan način tretira i neguje koža glave. Danas uz Srpski telegraf na poklon magazin "Žena"! U novom broju saznajte sve o nezi kose pomoću prirodnih sredstava!

NISAM PRALA KOSU ŠAMPONOM GODINU DANA: Kad budete videli kako ona izgleda, biće vam sve jasno (FOTO)

Različiti preparati sa hemijskim dodacima za suvu i oštećenu kosu mogu da dovedu do rezultata koje niste očekivali. Svakodnevno pranje kose dovodi do njenog uništavanja, a suva kosa se uz prekomerno korišćenje balsama brže masti, lepljiva je i teška za održavanje.

ON ŽIVI SA OVIM ČUDOM NA GLAVI i nije mu jasno zašto svi beže od njega kada ga vide! (VIDEO)

Srpski telegraf otkriva koje su moguće greške koje pravite i kako da negujete oštećenu kosu pomoću prirodnih sastojaka, a da vas to ne košta čitavo bogatstvo. Više pročitajte u današnjem magazinu Srpskog telegrafa “Žena".

Printskin: Žena Printskin: Žena

Pored toga saznajte i kako gotovo sve probleme sa hormonima možte izlečiti akupunkturom, a tu su i recepti za čajeve koji pomažu da se olakšaju simptomi menopauze.

Uz pomoć ČAŠE VODE i nekoliko DLAKA za samo 10 sekundi saznajte da li je vaša kosa zdrava (VIDEO)

Testirajte se i saznajte kako se suočavate s problemima, ali i koji su modni trendovi za jesen, a otkrijte i efikasne trikove za skidanje sala sa stomaka.

Domaćice i kuvarice će posebno obradovati recepti za pravljenje blagotvornih maski za kosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA