FASHION SELECTION: Kids Fashion Day! (FOTO)

Raspoloženju namlađih, ali i roditelja i baka i deka, u publici, doprinele su i Pinkove zvezdice i Leontina, koji su bili gosti Domino Kids-a

  • 0

Drugog dana Fashion Selectiona, kao i svake godine, posebno se vodilo računa o modi namenjenoj najmlađima.

Izvanredni trenuci Belgrade Fashion Week-a! (FOTO)

Uz preslatke male manekene svih uzrasta predstavljena je kolekcija "To the moon and back" za jesen-zimu, brenda Domino Kids. Kolekcija je pokazala drugačiji pristup dečijoj modi, suprotan očekivanim formama i koloritu. Eklektični pristup dizajnu i vešto kombinovanje materijala, ali i neobičan miks urbanog i scenskog, svojstveni su veštoj kreatorki Neli Isaković.

Foto: Promo Foto: Promo

DexyCo Kids je predstavio najnovije kolekcije najpoznatijih brendova dečije odeće, obuće i igračaka Blukids, Idexe i Cool Club. Blukids i Idexe u ponudi imaju odeću za decu od rođenja do 14-te godine, a Cool Club od rodjenja do 8-me godine. Svi ovi brendovi imaju i kolekcije sa licencama najpoznatijih dečijih junaka. U okviru ponude dečije obuće predstavljeni su novi modeli za najmlađe, Pablosky, Pediped, Cerda i Pollino.

Foto: Promo Foto: Promo

U kolekcijama DexyCo Kids-a prošetali su modnom pistom i dr Saša Plećević, poznatiji kao dr Feelgood, Irina Vukotić i Leontina sa decom. A u publici su male manekene i izlagače bodrili i Anabela Atijas i Milan Gromilić, praćeni svojim podmladkom.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA