MAXI donirao 100 000 EDUKATIVNIH KARTICA Beogradskim vrtićima!

Deca će sada biti u prilici da kroz igru nauče brojeve, mesece u godini, godišnja doba, ali i da na zabavan način vežbaju svoju memoriju

  • 2

Maxi je u saradnji sa Gradom Beogradom svim beogradskim vrtićima podelio više od 100 000 edukativnih kartica Maše i Mede.

OTVORENA 400. PRODAVNICA: Novi Maxi na Obilićevom Vencu (FOTO)

Kako bi se deca još više obradovala u vrtiću Ježurko, na Paliluli, organizovana je poseta maskota Maše i mede koji su se družili sa decom i lično im uručili ove kartice za igru.

Foto: Promo Foto: Promo

- Briga o porodici, posebno o deci, na prvom je mestu društveno odgovornih aktivnosti Maksija i naše kompanije. Deca su naša budućnost, ali pre svega ona moraju biti naša sadašnjost. Kako se danas brinemo o deci, njihovom zdravlju, obrazovanju, takva će biti budućnost svih nas - kaže Nikola Papak, menadžer za korporativne komunikacije kompanije Delez Srbija.

On se zahvalio Gradu Beogradu na odličnoj saradnji i pravom partnerskom odnosu i istakao važnost povezivanja lokalne samouprave i kompanija za dobrobit celog društva.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    10. novembar 2016 | 14:21

    Za predstavu pohvala, jer je bila besplatna. Ali taj poklon blago receno kastrofa. Jer su deca dobila po jednu karticu sa slovom u kutijici. A gde su ostali?! Treba da bude sramota maxi. I kako da budu deca edukativni, kako kazu, ako nemaju sva slova.

  • Hm

    10. novembar 2016 | 12:41

    Bravo!! Vrtici su nam bez igracaka i svega sto je deci potrebno za ucenje, razvoj i igru. Nemam jos dete, ali prijatelji koji imaju se zale i pokusavaju sa vrticima da se dogovore da poklanjaju igracke i inventar da bi ostajalo za drugu decu. Zato svaka cast Maxiju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA