Koji muškarci imaju više šanse kod žena – oni koji jedu BELI LUK ili oni koji ga ne jedu?

Izbegavate beli luk jer mislite da vam to neće doneti uspeha kod suprotnog pola? Proverite da li ste u pravu

  • 7

Iako većina momaka voli ukus i miris belog luka, mnogi izbegavaju da ga jedu pre izlaska u grad, jer su svesni toga da, kad im smrducka iz usta, nisu baš privlačni devojkama. I u pravu su, ali samo donekle!

Evo šta se desi s vašim ogranizmom ako jedete med i beli luk nedelju dana

Izlečite upalu uha pomoću belog luka

Da li ćete biti uspešni u muvanju riba, zavisi od vremenske prognoze

Ova jedna mala mana belog luka ne znači da uopšte ne bi trebalo da konzumiraju ovu namirnicu.

Najnovija studija, objavljena u časopisu “Apetite” dokazala je da su ženama vrlo privlačni muškarci koji često jedu beli luk.

Ispitanici su nedeljama konzumirali jela s belim lukom. Na kraju istraživanja, žiri sastavljen isključivo od dama, nije ocenjivao njihov zadah, nego telesne mirise, koje su upijali posebni jastučići.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci koji su jeli četiri čena belog luka nedeljno ubedljivo su pobedili kolege kojima je zadatak bio da jedu upola manje.

- Beli luk je jak antioksidans, jača imunitet, ubija bakterije i odličan je u prevenciji raka. Moguće je da upravo zbog tih svojih zdravih svojstava muškarci koji ga jednu bolje mirišu. U pitanju je logična biološka i evoluciona selekcija koja je prisutna i kod životinja. Vrste koje se bolje hrane pre će privući zdravog partnera za parenje – objašnjava profesor Krejg Roberts, autor studije.

Zato, dragi muškarci, slobodno jedite beli luk. A možda će vas sačuvati i od vradžbina ili vlaške magije pomoću kojih bi neka devojka htela da vas osvoji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    16. novembar 2016 | 20:14

    Imao sam izljev krvi na mozgu (urodjena aneorizma),izliv je bio veliki i doktori su bili u cudu kako sam ostao ziv!Posle 3 operacije ostale su posledice:vidno polje,pritisak,srce,kretanje...!Pio sam svaki dan punu saku tableta po 3-puta!Kad sam vidio sta sve pijem,jeo sam svaki dan 2 glavice belog luka!Nakon 3 meseca tablete prepolovio,a posle 6 meseci ostao na 2 tablete!Zena me na pocetku htela ostaviti al kad je videla rezultat nakon 3 meseca i sama mi je cistila i donosila!Hvala bogu danas sam zdrav bez tableta bez ikakvih posledica,a ja cu samo jedno reci Beli Luk!Hvala mu!!

  • Čiro

    16. novembar 2016 | 19:35

    Beli luk treba isitniti i popiti sa vodom. Tad nema 'mirisa'.

  • mare

    17. novembar 2016 | 02:31

    Ja ne znam zasto kod muskaraca? Odvratno smrdi i na zeni, muskarcu, detetu... jednostavno smrdi. Naravno da nesto sto smrdi nikako ne moze biti privlacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA