ISPOVEST ŽENE ALERGIČNE NA SVOG MUŽA: Čim me pipne, ja vrištim od bolova (VIDEO) (FOTO)

Da li ste i vi u poslednje vreme pomalo alergični na muža? Ova žena na svog definitivno jeste. Pitanje je samo da li su i tuđi muževi za nju potencijalni alergeni

  • 4

Alergična sam na svog supruga - rečenica je koju ste verovatno mnogo puta čuli. Međutim, kada je reč o 29-godišnjoj Džoani Vatkins, ta rečenica ima bukvalno značenje. I kad ona to kaže, definitivno nikome nije smešno, a najmanje je do smeha njoj i Skotu, njenom mužu.

Ove stvari vam pogoršavaju alergiju, a okruženi ste njima sa svih strana

Pet najčudnijih alergija koje postoje

Nesrećna Džoana živi sama u svojoj sobi poslednjih godinu dana. Alergična je gotovo na sve - na prašinu, hranu, svetlo, razne hemikalije... Njen suprug Skot morao je da napravi u kući sigurnu zonu za Džoanu, tj. sobičak bez prozora u kojem je sve obavijeno plastičnim folijama. Međutim, Džoana je alergična i na miris ljudi... a to znači da ne može da podnese na svog supruga, prenosi Jutarnji.hr.

Ova žena posetila je čak 30 lekara dok nije saznala šta joj se zapravo događa. Dijagnoza ju je prenerazila - boluje od retkog sindroma zbog kog je alergična gotovo na sve, pa čak i na ljude.

- Ne mogu da joj se približim. Čim je zagrlim, ona vrišti od bolova - kaže za Fox9 News njen suprug Skot koji živi u prizemlju njihove kuće, potpuno izolovan od svoje supruge. Ona živi u potpunom mraku na prvom spratu. Iz sobe izlazi samo kad odlazi kod lekara.

- Čim se otvore vrata, ja mogu da ga osetim. Telo mi potpuno poludi, grlo mi se stegne... Neizdrživo!

Nakon cele ove priče pravo je čudo da je nesrećna devojka još uvek stabilna u glavi. Dane provodi čitajući knjige, razgovara preko telefona, šalje mejlove, moli se...

PrintSkrin: YouTube/Robin Cliver PrintSkrin: YouTube/Robin Cliver

Što se tiče hrane, i tu je situacija komplikovana. Džoana sme da jede samo jagnjetinu, određenu vrstu govedine, šargarepu i sveže krastavce. Poslednjih godinu dana jede samo to, a jela joj priprema Skot.

Začudo, suprug Skot je uprkos svemu i dalje pozitivan kada je reč o njihovoj budućnosti.

- Mogao bih da se bunim oko sto stvari, ponekad mi dođe da dignem ruke od svega, ali na kraju dana pomirim se sa situacijom. Imamo podršku divnih ljudi i to mi je najvažnije - rekao je Skot.

Pogledajte kako danas izgleda život ovog para:

Ako ste alergični na ambroziju, evo šta možete da uradite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .S. S.

    17. novembar 2016 | 12:09

    A da pipne neki drugi čika

  • Sasa

    17. novembar 2016 | 11:17

    Kako i nece biti kad je muz Skot

  • plavi safir

    17. novembar 2016 | 12:19

    Jel to ona naprasno obolela ili je i pre bila?! Mozda je do njega, pa ako ga promeni mozda i ozdravi. To je vise psihicke prirode. Mislim da ne bih volela tako da zivim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA