Autistični dečak nastupao na priredbi, a onda mu je učiteljica otela mikrofon! Kad su čuli njegov plač, počeo je PREZIR (VIDEO)

Šestogodišnji autistični dečak briznuo je u plač zbog grubosti svoje nastvnice

  • 4

Potresni video snimak na kome se vidi kako učiteljica grubo otima mikrofon autističnom dečaku Kalebu u momentu kada on treba da izgovori svoju repliku na školskoj predstavi povodom Dana zahvalnosti snimili su dečakovi roditelji Kent Skuirs i Amanda Ridl.

Probudila ga je buka u stanu! Nije zatekao nikog. A onda je na kameri ugledao nešto jezivo

Incident se desio u osnovnoj školi Nater Fort i okrugu Harison u Zapadnoj Virdžiniji, a snimak gde se vidi koliko je ovaj diskriminatorni potez nastavnice povredio malog učenika, ubrzo je postao viralan.

- Moj sin ima autizam tipa 1 i bez obzira na to bio je spreman da izgovori svoju repliku u školskoj predstavi. Svi smo sa nestrpljenjem i ponosom čekali taj momenat. Učiteljica je sačekala da dva dečaka kažu svoj tekst, a kada je Kaleb trebao da izgovori svoj, iznenada mu je otela mikrofon nakon čega je on vrisnuo i počeo da plače - rekao je Kalebov otac.

Kako ostali roditelji tako i uprava škole ovaj incident je opisala kao nečuven.

- Moj sin jeste drugačiji od ostale dece ali ima divno srce i uvek je veseo. Sada je tužan i povređen jer ne razume zašto samo on nije mogao da učestvuje u predstavi do kraja kako je planirano - rekla je očajna Kalebova majka Amanda.

Još uvek se ne zna sa sigurnošću da li je učiteljica, poznata kao Mis Linzi, namerno bila gruba prema dečaku ili je to uradila slučajno ne shvatajući da nisu sva deca rekla svoje replike.

Slučaj trenutno istražuju tamošnji prosvetni inspektori.

(Telegraf.rs/ Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lidija

    19. novembar 2016 | 23:45

    vidi se da je namerno uzela mikrofon i da je bila bas gruba a publika je osudila smehom?! Kakav uzas od ljudi,ko da je vazno sve da je i rekao sta ne treba ili slicno.Zlostavljanje na videlu.

  • Mama

    20. novembar 2016 | 00:55

    Dusa draga...Pa Zeleo je i on........Krava debela kako je mogla?!

  • MašFil

    20. novembar 2016 | 10:46

    Kući poslati i licencu oduzeti. Takvi ne smeju sa decom da rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA