SEKS-POZE ZA NESIGURNE ŽENE: Zaboravite da imate nesavršeno telo i UŽIVAJTE!

Sve više žena u spavaću sobu unosi i svoju nesigurnost uzrokovanu nesavršenim telom, viškom kilograma, strijama... a to nikakve veze nema niti s ukusom muškaraca niti sa suštinom seksualne energije i samog seksa. A ljubav prema sebi je afrodizijak br. 1

  • 6

Otkad je sveta i veka, žene su imale seks. Otkad imaju sveću i struju, počele su da se kriju ispod pokrivača, a otkad je fotošopa i interneta potpuno su izgubile samopouzdanje. I sad bi da vode ljubav u ronilačkom odelu. Da, govorimo o velikoj većini običnih žena, koje imaju prirodna, obična, nezategnuta tela puna grudvica i neravnina, kojih su počele da se stide u veku terora lepote i fitnesa. I prestale da uživaju u seksu zbog toga što nisu savršene.

Dve seks-poze koje su ŽENAMA omiljene

MAČJA, PSEĆA, MOST: Pogledajte u kojim seksualnim pozama žene najviše uživaju

Ali žene su talentovane da se negativno fokusiraju na ono što zapravo muškarci vole - a to su vijuge i nesavršenosti na ženskom telu.

I kako bi bilo da zaboravite na muškarce i počnete da volite sebe i svoja tela takva kakva jesu.

Statistički podaci su zastrašujući - jedno istraživanje pokazuje da 75 odsto žena koristi različite načine da prikrije višak kilograma kada igra počne.

Zato se trude da sve manje i veće nabore na telu i koži sakriju od partnera. Žene, probudite se! Znate li šta muškarci o tome misle: "Neću da budem prevaren. Želim da vidim sve!"

Foto: SwimSuitsForAll.com Foto: SwimSuitsForAll.com

Ali pre nego što pomenemo pet vrelih poza idealnih za vas, morate da usvojite sledeće:

Od danas se fokusirajte na sebe kao celinu, a ne samo telo (to se odnosi na muškarce koji previše brinu o svom izgledu), prihvatite činjenicu da poverenje dolazi iznutra i zračite njime bez obzira na svoj oblik i veličinu, hrabrite sebe da ste jedna seksi mačka, izaberite stajling u kojem imate najviše samopuzdanja i u njemu se šepurite po spavaćoj sobi, svakoga dana podsećajte se svojih najboljih osobina.

I evo pet seks-poza koje će vas ubaciti u ljubavni vrtlog:

Ljubavni zagrljaj - lezite na bok okrenuti jedan prema drugom zagrljeni

Stavite svoje butine na njegove kukove, priljubite se uz njega što bliže i omogućite mu da sklizne u vas. Za još bolji doživljaj svojim butinama čvrsto obgrlite njegove kukove. Kako se bude pomerao imaćete različite senzacije u uživanju, a njegov penis biće pod većim pritiskom, tako da je veće i njegovo zadovoljstvo.

Kašika - oboje ležite na istom boku, a on je iza vas

Podignite malo svoju nogu kako biste mu omogućili da lakše prodre u vas gurajući vašu pozadinu nazad i malo gore. Prodiranje može biti nežno i grublje u zavisnosti od raspoloženja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kolevka - on leži na leđima, vi ste na vrhu, prsa u prsa

Opkoračite ga, savijte noge u kolenima i preuzmite uzda. Ovo je jedna od najintimnijih poza, gledajte se ljubite tokom seksa, grle se strastveno i nežno, kao da vas ništa ne može razdvojiti. Ova poza omogućava i bolju stimulaciju klitorisa.

Dogi - varijacija klasičnog dogija, vi ste na kolenima i šakama, a on je iza vas

Suptilno osvetljenje moglo bi da prevaziđe vašu frustraciju da bi on mogao d avidi vašu zadnjicu. Stavite jastuk ili nešto ispod stomaka kako bi ste u trenutku njegovog žešćeg prodora dlanovima mogli da skliznete napred, na dušek.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Polumakaze - vi ležite na leđima, on kleči

Stavite jednu nogu na njegovo rame, što zahteva malo fleksibilnosti, koju vi sigurno imate. On se oslanja na vaše butine i kukove, ovaj položaj mu daje dobru kontrolu, a vama ogromno zadovoljstvo.

Naravno, temperaturu u spavaćoj sobi podići će vibrator ili neka druga seks-igračka. kao na primer jedna ovakva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    21. novembar 2016 | 22:58

    Od milion problema i trka svakodnevnih nemam volju za zivotom a ne za seksom,a sebe danima ne vidjam nikako,mozda jednom nedeljno kad se fokusiram na ogledalo cisto da vidim da li sam ziva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA