≫ 

Bivši ju je vređao jer je debela. Sad je opaka riba i on je ponovo želi (FOTO) (VIDEO)

A kažu da samo u Srbiji postoji inat... Ova žena je trpela zlostavljanje svog dečka, a onda je odlučila da okrene novi list i promeni sve

  • 13

Osvetila se bivšem dečku, koji ju je maltretirao i vređao zbog njenog izgleda, pa je smršala više od 60 kilograma. Gojazna mlada majka iz Pensilavnije je uspela da izvrši gotovo nemoguću misiju.

ON SE BUKVALNO PREPOLOVIO: 10 saveta čoveka koji je uspeo da smrša 70 kila! (FOTO) (VIDEO)

Imala je 169 kila, a onda je otvorila nalog na Instagramu! Pogledajte kakva je sada RIBETINA

Alvina Rejn (32) je u jednom trenutku imala više od 120 kilograma. Bila je toliko debela da je odeću morala da kupuje na muškom odeljenju.

Kada ju je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da zauvek promeni svoj život, ali i da raskine sa nasilnikom, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

- Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim, jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god truda da uložim. Nazivao me je svakakvim pogrdnim imenima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu tako i da moram da raskinem s njim - kaže Alvina, kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Do tog trenutka Alvina je utehu pronalazila u hrani. Dnevno je unosila 5000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica prepunih šećera, kao i razne vrste grickalica.

- Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sam sindrom policističnih jajnika, napade uznemirenosti i panike - objašnjava.

- Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu, tako da sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: "Niko te neće hteti takvu" i to bi mi davalo podstrek da budem uporna i pokažem mu da nije u pravu - dodaje Alvina.

Dijeta je bila uspešna i ova žena je smršala skoro 60 kilograma. Sada izgleda bolje nego ikad.

- Srela sam majku svog bivšeg dečka pošto što sam smršala. Bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije mu dugo trebalo da me nazove i pokuša da me ubedi da se pomirimo - priča Alvina, dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom, koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj YouTube kanal, putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

- Želim da znaju da mogu da počnu ispočetka i da mogu da preuzmu kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu su prošlost imali, uvek mogu da počnu da grade bolju budućnost - zaključuje.

Pogledajte kako Alvina svojom pričom motiviše druge.

Danas je dan nasilja nad ženama, a Alvina je dokaz da je moguće izvući se iz kandži nasilnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo neko

    25. novembar 2016 | 19:42

    Ona nije bila uopste ruzna ni kao debeljuca. Problem i komplekse joj je nabio taj debil, svaka joj cast sto ga je ostavila , u svakom slucaju joj je napravio uslugu.

  • Branka

    25. novembar 2016 | 15:25

    Lepa devojka.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    25. novembar 2016 | 15:48

    Našim žargonskim jezikom možemo da kažemo: "Namučila se ribetina da postane - riba ipo!". ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA