Baka Mildred ima 103 godine, a tajna njene dugovečnosti će vas oduševiti! (VIDEO)

Malo je na ovom svetu stogodišnjaka, a mnogo je ljudi koji priželjkuju da proslave trocifreni rođendan. Jedna baka ima jednostavan recept i mnogo će vam se dopasti

  • 6

Imamo jednu fantastičnu vest koja će najpre oduševiti sve sve ljubitelje piva. Jedna 103-godišnja žena uverava svet da se njen recept za dugovečnost jednostavno zove: ispijanje piva.

IMA 111 GODINA, 10 DECE I 72 UNUČADI: Baka otkrila neverovatnu tajnu svoje dugovečnosti (VIDEO)

Baka Ema je doživela 117. godinu života! Njena tajna je u ovoj stvari koju jede SVAKI DAN (FOTO) (VIDEO)

Mildred Bauers, jedna prijatna baka i Južne Karoline, nedavno je napunila 103 godine. Ona tvrdi da zna tajnu formulu koja joj je omogućila da tako dugo opstane u životu - a zove se, jednostavno, pivo!

U stvari, ona kaže da su joj doktori preporučili da pije jednu čašu piva dnevno. Zato Milderd pije svakoga dana čašu piva u isto vreme kao da uzima lekove. Ona to praktikuje već godinama i nema nameru da sa tim prestane. A ko bi mogao da je zbog toga osudi kad je savet dobila od doktora lično?!

PrintSkrin: YouTube/Locus PrintSkrin: YouTube/Locus

Na pitanje da li i svojim mlađim sugrađanima i uopšte mlađim ljudima savetuje da piju pivo, ona odgovara: - Naravno, ako ga vole.

Međuti, Mildred ne priznaje da "sve zavisi od gena", iako je njena genetika zaslužna za to što je bila veoma energična tokom života.

U svakom slučaju, ona nije prva osoba koja tvrdi da je ispijanje alkohola doprinelo njenoj dugovečnosti. Grejs Džouns, koja je prošle godine napunila 109 godina, rekla je da je svake večeri uzimala malo viskija.

Pogledajte u videu kako je ova vesela stogodišnjakinja napunila 103 godine - sa čašom piva u ruci I, što se naš tiče, zaslužila je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GogiFFM

    28. novembar 2016 | 14:14

    Dobro se drzi baka svaka cast!

  • Boki

    28. novembar 2016 | 13:44

    Svakako to dokazje da jedna casa piva dnevno nije stetna.

  • Jeretik

    28. novembar 2016 | 18:31

    Egzaktne nauke se trude da zivotni vek produze preko sto , a filozofi se pitaju cemu to ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA