≫ 

HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR: Bikovi, dobre vesti na sve strane! Vodolije, čuvajte se kolega!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 3

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Povedite računa o tome da ne širite svuda neke važne informacije. Ponekad je diskrecija u poslovnom okruženju jako važna. Bližite se tome da donesete važnu odluku koja će obeležiti vaš emotivni život u budućnosti. Proverite krvnu sliku.

BIK

Očekuju vas pozitivne promene na poslovnom planu. Obradovaće vas vesti koje ćete čuti. Ako želite da poboljšate odnos sa voljenom osobom, potrudite se da joj otvoreno pokažete svoja osećanja. Ona će imati sluha za to. Posetite lekara radi redovne kontrole.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Pruža vam se prilika da ostvarite dodatnu zaradu. Oberučke ćete prihvatiti pozitivnu mogućnost da poboljšate finansije. Moguće je da ste malo zanemarili partnera u prethodnom periodu pa je zato vaša veza u krizi. Respiratorne infekcije.

RAK

Možete da očekujete sklapanje novih važnih kontakata i poznanstava sa ljudima koji vam mogu pomoći na poslovnom planu. Voljena osoba je počela neobično da se ponaša i niste sasvim sigurni koji je uzrok tome. Povedite računa o ishrani.

LAV

Očekuje vas sklapanje značajnog poslovnog partnerstva. Od početka jasno definišite koji su vaši interesi. Privlači vas jedna veoma šarmantna osoba, koja je veoma primećena i popularna u vašm društvu. Mogući su problemi sa hormonima.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Postepeno napredujete na polju posla, pokazujete svoje sposobnosti. Do vas dolaze nove poslovne ponude. Blaga distanca između vas i vašeg partnera će vam pomoći da ojačate vaš odnos. Nema razloga za brigu. Imunitet vam je oslabljen.

VAGA

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju vlada stanje haosa. Postoje stvari na koje vi lično ne možete da utičete. Moguće je da će vam se danas desiti neki neočekivani susret! Emotivna situacija upravo postaje zanimljivija... Mogući su problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom imate veliku dilemu. Ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka. Pokušajte da sagledate pozitivne strane promena koje su vam se desile u prethodnom periodu. Imaćete novu ljubav. Osetljiv predeo grudnog koša.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Potrebna vam je pomoć bliskih saradnika kako biste rešili problem koji vas opterećuje već neko vreme. Pokažite više tolerancije i fleksibilnosti u komunikaciji sa voljenom osobom, pa će i vaš odnos biti daleko bolji. Proverite krvnu sliku.

JARAC

Želite da dokažete svoju kreativnost. Moguće je da ćete se zainatiti i da ćete uspeti u svemu što naumite. Voljena osoba vam zamera neke sinice. Priznajte svoju grešku i rešićete više od pola problema. Problemi sa osetljivom kožom su mogući.

VODOLIJA

Moguće je da vaše poslovno okruženje nema uvek dovoljno razumevanja za vaš stav koji je često drugačiji od njihovog. Pokušajte da se organizujete tako da provedete više vremena sa voljenom osobom. Mogući problemi sa alergijskim reakcijama.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE 

Imaćete mogućnost da dođete do novih informacija koje će biti od velike koristi za vaš posao. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ne treba da brinete, jer partner teži istim stvarima kao i vi. Razgovarajte o zajedničkoj budućnosti. Povedite računa o zubima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite ovaj test i shvatićete šta vam se sve vrzma po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA