≫ 

HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR: Device, ovo je divan dan za vas! Ribe, igrate se i svojim i tuđim emocijama!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Vesti o poslovnom napredovanju koje očekujete neko duže vreme vam dolaze. Konalno vidite pomake. Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja. Vraćaju vam se stare emocije. Polako dolazite do pomirenja i obnove veze. Moguća je spondiloza.

BIK

Putovanje u inostranstvo ne bi trebalo da odlažete. Danas je pravi trenutak za takav korak. Možete da očekujete jako dobru komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Jarca sa kojom možete imati veoma stabilnu vezu. Odlično se osećate!

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Ukoliko ste očekivali neko nasledstvo ili novac od pozajmice, kredita, bićete veoma zadovoljni ishodom današnjeg dana. Tajni susreti sa jednom osobom se pretvaraju u nešto više. Želeli biste da definišete taj odnos. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Moguće je da ćete razmisliti o potpisivanju nekog novog ugovora i da nećete baš brzopleto doneti odluku. Izuzetno je povoljan dan ako ste u braku. Ukoliko razmišljate o veridbi, na kraju će odgovor biti pozitivan. Nemate probleme na ovom polju.

LAV

Iako imate mnogo poslovnih obaveza, veoma jednostavno izlazite na kraj sa njima. Osoba koja vam se dopada deluje nekako zauzeto i užurbano. To ipak ne bi trebalo da vas spreči da pokažete emocije prema njoj. Mogući problemi sa želudačnom kiselinom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Ispred vas je veoma pozitivan dan u kom ćete imati dosta slobodnog vremena! Nemate brige kada je posao u pitanju! Vraća vam se stara ljubav, osoba sa kojom ste imali nešto posebno. Vaša priča nije do kraja ispričana. Puni ste energije!

VAGA

Moguće je da ćete imati priliku da radite od kuće ili razmišljate o mogućnosti da pokrenete privatni posao. Dopada vam se osoba koja je malo starija od vas. Deluje vam da ćete pored nje imati sigurnost u svakom pogledu. Mogući su problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Ponavljate neke poslovne razgovore. Mogući su manji nesporazumi. Sve vam deluje nekako neorganizovano. Simpatična vam je jedna stidljiva osoba koja deluje kao da ima zbunjivu prirodu. Želite da je osvojite. Osetljivi su vam sinusi.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Isplata novca koji ste očekivali dolazi tačno na vreme. Moguće je da ćete sebe častiti odlaskom u veću kupovinu. Na ovom planu je sve skoro idealno. Nemate bilo kakve probleme ili zamerke. Volite svog partnera. Prijala bi vam malo jača hrana.

JARAC

Današnji dan može da bude veoma važan za vašu poslovnu budućnost. Donećete neke ključne odluke. Zaljubljeni ste u svog partnera i spremni ste sve da mu oprostite kako biste ponovo bili zajedno. Očekuju vas lepi trenuci. Oči su vam malo osetljivije.

VODOLIJA

Držite se čvrsto svojih ideja i uverenja koje imate. Verujete da ćete na taj način sačuvati obraz u svom poslu. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi, potrebno je da se potrudite da bi se veza održala. Prijaće vam odmor.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Podrška koja vam je potrebna dolazi u pravom trenutku. Možete da se oslonite na svoje prijatelje i kolege. Flertujete i tražite zanimljiva dešavanja i neobavezne susrete. Za sada niste raspoloženi za sasvim ozbiljnu vezu. Bez ikakvih problema.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koju stranu mozga više koristite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA