≫ 

HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR: Blizanci, uživaćete na poslovnom putovanju! Vage, ozbijne veze nisu za vas!

Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Nije povoljan dan za bilo kakve rizike. Nemojte da donosite nagle odluke. Potrudite se da budete strpljiviji. Moguće je da tražite partnera kji će vam pružiti osećaj zaštite i sigurnosti. Umorni ste od neobaveznih avantura. Srčane smetnje su moguće.

BIK

Moguće je da neka osoba iz vaše porodice pokušava da se uključi u vaše poslovne odluke, što vam se ni malo ne dopada. Moguće je da tragate za novim uzbuđenjima na ovom planu! Potrebna vam je neka promena! Izbegavajte tešku i masnu hranu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete da će sve ići lakše i bolje nego što ste planirali. Moguće je da između vas i voljene osobe vlada atmosfera zatišja. Biće vam potrebno neko vreme da ponovo ovratite dobru komunikaciju. Izbegavajte cigarete.

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti deo nekog duga od osobe kojoj ste pozajmili novac. Povoljan dan za finansije. Potrebna vam je emotivna stabilnost. Moguće je da maštate o braku i da idealizujete neke stvari. Razmišljate o dijeti.

LAV

Za vas bi bilo dobro da se ne opterećujete previše poslom danas. Pad koncentracije bi mogao negativno da utiče na radnu atmosferu. Niste sigurni na koji način da saopštite partneru da vam je potrebna pauza i distanca na neko vreme. Problemi sa osetljivim očima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Verujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni uspeh i da ćete na ovom polju zablistati. Očekuje vas dosta obaveza. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, biće vam potrebno neko vreme da joj se približite. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Možete da očekujete pomoć od saradnika sa kojima imate dobru komunikaciju. Očekuje vas pozitivna radna atmosfera. Uživate u neobaveznom flertu i avanturama koje vam se pružaju. Niste zainteresovani da probate nešto ozbiljnije. Nervni sistem vam je osetljiv.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto ili unapređenje. Nemate razloga da odbijete tako nešto. Osećate se odlično u svojoj koži! Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i nova poznanstva na emotivnom planu. Problemi sa kičmom su mogući.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Nema razloga za brigu kada je u pitanju vaš posao. Sve protiče baš onako kako i trebalo i kako ste planirali. Trudite se da što više vremena provedete zajedno sa voljenom osobom. Dan je veoma povoljan za ljubav. Moguća je ukočenost.

JARAC

Možete da očekujete malo teži dan na ovom planu. Nije vam uvek jednostavno da ispoštujete sve zahteve svojih nadređenih. Nezadovoljni ste, jer imate utisak da vas voljena osoba ne razume i da vas ne poštuje na pravi način. Pad imuniteta je moguć.

VODOLIJA

Razmišljate o godišnjem odmoru. Potreban vam je predah od posla, imate osećaj da ste potrošili svoje rezerve snage. Veoma povoljan dan za promene na ljubavnom planu! Sve omo o čemu ste maštali vam se može ostvariti sa novom osobom! Puni ste pozitivne energije!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Osećate se izostavljeno iz kolektiva i to vam smeta. Razmišljate o tome da promenite poslovno okruženje. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja na prvi pogled deluje nekako ozbiljno. Moguće je da je u pitanju Jarac. Bolovi u stomaku.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite ovaj test i shvatićete šta vam se sve vrzma po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA