Kad kupujete parfem, obavezno ponesite nekoliko zrna pržene kafe, a evo i zašto

Kada žena nađe pravi prafem, on postaje deo njenog identiteta, govori umesto nje. A ako vam nije jasno kakve to veze ima sa kafom, vreme je da nešto naučite i postanete prava dama

  • 3

Ako ste trenutno u potrazi za novim parfemom ili tražite savršen miris za svoju mamu, sestru, najbolju prijateljicu ili dečka, postoji trik koji će vam biti i te kako koristan u ovo vreme darivanja.

Genijalan trik da miris parfema ostane satima na vašem telu!

Čitavog života pogrešno stavljate DEZODORANS! Evo šta radite kako ne treba

Da biste izbegli glavobolju kad uđete u prodavnicu ili parfimeriju i počnete da njuškate razne mirise, primenite ovaj jednostavan trik: testirajte miris na onim malim testerima koji stoje u svakoj parfimeriji na policama i pomirišite. Nakon toga pomirišite unutrašnju stranu svoje ruke pre nego pređete na sledeći miris.

Zašto ovo pali? Vaša koža miriše potpuno neutralno za vas pa kad je pomirišete između isprobavanja raznih mirisa, to pomaže u čišćenju nozdrva od mirisa i olakšava vam da razlikujete različite arome.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ako ne znate, isti učinak možete da postignete ko sa sobom poneste nekoliko zrna pržene kafe i pomirišete ih između dva parfema.

Kako da odaberete pravi parfem?

U situaciji u kojoj industrija lepote izbacuje nove mirise gotovo svakodnevno, teško je izabrati pravi parfem.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Ali ako razmislite o svom karakteru i poruci koju mirisom želite da pošaljete, moći ćete lakše da odredite da li vam više odgovaraju diskretni ili jači mirisi.

- Kada ste mlađi, određeni miris povezujete sa svojom majkom ili majkama svojih prijatelja. Zato, kada kupujete miris, kupite onaj koji će podstaći vaše lične vibracije - kaže Žaklin Azrija, modna direktorka časopisa "Women 's Health".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pronađite svoj mirisni identitet

Razmislite o svojoj ličnosti. Ako ste tajanstveni i seksi, izaberite senzualne note jasmina, ćilibara ili sandalovine. Ako ste tip za zabave i avanture, za vas su osvežavajući cvetni mirisi na bazi božura ili ljubičice.

Printskin: RTS Printskin: RTS

Nosite parfem svuda sa sobom

Malu bočicu možete da držite u džepu kaputa, torbici ili automobilu. Izvrstan primer za to su Francuskinje, koje se bez parfema osećaju kao da su gole.

S druge strane, nema ničeg ženstvenijeg i senzualnijeg od mirisa koji ostaje iza žene čak i kada ona napusti prostoriju.

Pogledajte kako da napravite malu kutijicu, koju možete da stavite u torbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    1. decembar 2016 | 13:36

    Meni su govorili da ne koristim mirise , jer se uvek namirisu oni , kpji po prirodi smrde. To obicno vazi za muskarce , je se navodno manje peru, ali verujte mi , ima mnogo zena koje se uopste ne peru , samo se namazu puderom i "ratnim bojama" i mirisa po celom telu i naravno, i zadju negde gde ce ih obozavati samo muskarci .

  • Maja

    1. decembar 2016 | 16:12

    Ima i takvih. Nije velika vecina. Ti mirises n rucak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA