HIT U SVETU: Maska koja povećava usne za samo 5 minuta (VIDEO) (FOTO)

Žene su spremne na razne eksperimente kako bi imale pune, strastvene usne. Čak i da idu pod nož. Ova maska ne boli, a efekti su odmah očigledni

  • 0

Kada je Kajli Džener povećala usne, više ništa nije bilo isto - svi su hteli da imaju punije usne baš poput njenih, ali mnoge pripadnice lepšeg pola iz brojnih razloga nisu odlučivale na operaciju.

Beogradska studentkinja pitala kako da poveća usne, Milanov odgovor je pobeda dana (FOTO)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Zašto su usne crvene?

Umesto toga, bjuti blogerke počele su da iznalaze razna druga rešenja kako da povećaju usne, najpopularniji su svakako bili fileri, ali i posebno iscrtavanje, sjaj sa efektom hlađenja i maske koje ih povećavaju za svega pet minuta. I opasno su se približile volumenu koji ima Kajli.

A photo posted by Kylie on

Iako ovaj bjuti proizvod nije potpuno nov, u poslednje vreme neke blogerke ponovo su počele da ga koriste, a "pre i posle" video-klipove objavljuju na svojim društvenim profilima, gde ih slede hiljade i hiljade ljudi. Jedna među njima je i Ešli Blu de Frančesko, koja je u kratkom videu pokazala kako maske funkcionišu.

A video posted by Ashley Blue DeFrancesco on

Sve što zapravo treba da uradite jeste da otvorite pakovanje i masku zalepite na usne, pričekate pet minuta, a zatim da uživate u rezultatima.

A photo posted by Ms. Soho on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA