Akcija ZU Lilly drogerie povodom Svetskog dana borbe protiv side

Akcijom deljenja prezervativa Lilly nastoji da skrene pažnju svojih potrošača na važnost borbe protiv ove opake bolesti

  • 1

U akciji povodom Svetskog dana borbe protiv side u objektima ZU Lilly drogerija podeljeno je 15.000 kondoma potrošačima koji su 1. decembra posetili neki od objekata tog poznatog lanca.

ZU Lilly drogerie kao društveno odgovorna kompanija ovom akcijom želi da skrene pažnju na prevenciju koja je najbolji lek protiv te ozbiljne bolesti.

Foto: lilly.rs Foto: lilly.rs

Zaštita i briga o zdravlju je ono čemu je Zdravstvena ustanova apoteka Lilly drogeria posvećena od početka svog rada. Akcijom deljenja prezervativa Lilly nastoji da skrene pažnju svojih potrošača na važnost borbe protiv ove opake bolesti koja je samo prošle godine u svetu odnela preko 1,6 miliona života. HIV je virus koji se najčešće prenosi upravo nezaštićenim seksualnim odnosom, napada imuni sistem čoveka i može dovesti do neizlečivog stadijuma – side.  Pravilna upotreba kondoma predstavlja još uvek najpouzdaniji oblik zaštite od HIV-a, drugih sekusalno prenosivih infekcija i neželjene trudnoće.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA