• 1

Mislio je da je u srećnom braku, a onda mu je ženina fotka na Fejsbuku otkrila mračnu istinu

Lisa Everard živela je lagodan život sa svojim mužem Eliotom, ali to je nije sprečilo da se uda i za svog tajnog ljubavnika Majkla Hjudžisa. Međutim, istina je ubrzo izašla na videlo - i to zahvaljujući Fejsbuku

  • 1

Kada je Eliot video fotografije sa njene druge svadbe koje je postavila na Fejsbuku, Lisa je pokušala da prikrije svoju prevaru tako što mu je rekla da je ona zapravo bila deveruša, a ne mlada.

PAZITE SE OVOG DANA: Bliži se datum koji retko koji par preživi

Ipak, Eliotu je istog trenutka kada je video svoju ženu kako po drugi put u venčanici ide ka oltaru sa nepoznatim muškarcem sve bilo jasno - njegova žena je bigamista i sve vreme ga je varala.

Posramljena, majka četvoro dece napustila je njihov veliki dom i preselila se u znatno skromniji stan kod najnovijeg muža.

Malo je reći da je ovo saznanje teško palo skrhanom Eliotu koji je pred sudom izjavio da mu se svet u trenutku okrenuo naopačke.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Nakon saznanja da je njegova žena stala pred matičara sa još jednim muškarcem dok su njih dvoje još uvek bili u braku, Eliot je od muke izgubio skoro 10 kilograma.

Njegova žena je pred sudom priznala da je bigamista, ali je pošteđena života iza rešetaka nakon što je sudija odlučio da nije u interesu naroda da se ona pošalje u zatvor, prenose britanski mediji.

Iako se Eliot finansijski brinuo o svoje dvoje dece, takođe se starao i za dvoje dece iz njenog prethodnog braka, to nije sprečilo Lisu da pred sudom izjavi da je njihova veza "odavno bila gotova".

Lisin treći brak je sada nevažeći i potrebno je da se ona i Eliot razvedu ako želi da bude sa Majklom.

Pogledajte kako da nađete idealnog partnera.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima