• 5

Želite više novca? Otkrivamo koja feng-šui pravila treba da poštujete da bi pare ušle u vaš dom

Još mnogo praktičnih saveta pročitajte u današnjem dodatku Žena u Srpskom telegrafu

  • 5

Svake srede Srpski telegraf svojim čitaocima poklanja dodatak Žena. Ovoga puta saznajte koja feng-šui pravila morate da poštujete kako biste privukli novac u svoj dom.

FENG ŠUI TAJNE: Ako ovako uredite svoju kuću, NAPUNIĆETE JE PARAMA!

Energija novca znači da, kao i svaka druga stvar u univerzumu, i novac ima svoju frekvenciju. Kretanjem od osobe do osobe novac upija njihove energije i odlazi s tom energijom kod nekog drugog. Onoliko koliko volite da uzimate novac, toliko bi trebalo i da ga dajete. Tajna kaže da je čovekova najveća sreća u tome da daruje onima koje voli i da je više blagosloven onaj koji daje nego onaj koji uzima.

- Domovi bi trebalo da budu zdravi i usklađeni s energijom korisnika, i to je ključno. Ipak, nijedna osoba ne može da dostigne željenu tačku razvoja ili ličnog cilja vezanog za realizaciju određenih ideja ako nema dovoljno novca - navodi feng-šui stručnjak i osnivač instituta Sandra Drinčić za Srpski telegraf.

Ona nudi i praktične savete o onome što možete sami da uradite, a da prvenstveno obratite pažnju na misli o novcu i poradite na njima. Više pročitajte u dodatku Žena.

Printskin: Žena

Printskin: Žena

Takođe, saznajte sve o anoreksiji i bulimiji - psihofizičkim bolestima o kojima se gotovo i ne govori, a koje se teško se otkrivaju. Dijagnoza se postavlja uglavnom kada je poremećaj u ishrani veoma uznapredovao.

- Nisam povraćala zato što sam jela, nego sam jela da bih povraćala - ispričala je Milja Krivokuća, koja je nekada patila od bulimije, a danas mnogo lakše prihvata svoje telo i ne oseća se glomaznom i teškom.

Osim toga, pročitajte savete psihoseksualnog terapeuta Josifa Fidanovskog o tome koji su najčešći problemi Srba u krevetu i kako ih rešiti.

Modni kreator i stilista Nemanja Pantelić otkriva koji su modni trendovi za zimsku sezonu, kada su jakne i kaputi u pitanju, kao i kako da uskladite dužinu sa građom tela.

Rešite test i saznajte koje je vaše idealno zanimanje.

Pročitajte i isposvest žene koju je muž odveo u sving-klub.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Komentari

  • Johan

    Jesi li Ruske rublje u pitanju netrebaju mi

  • BAOYE

    Radi i radi pa ces dobiti paree.

  • M .A.

    Pa ako budem Dao koliko Dobijem Sta ce meni ostati.To je Filozofija za Siromahe Bogati Ljudi nedaju Nikom a sve su jos Bogatiji.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima