Praćete grudnjak nakon svakog nošenja, a OVO je razlog koji će vas ubediti u to

Ako jedan isti grudnjak nosite nekoliko puta tokom nedelje bez pranja, dobro ćete razmisliti pre nego što sledeći put to ponovite

  • 1

Mnoge žene redovno nose jedan isti grudnjak tokom nedelje bez pomišljanja na to da bi trebalo da ga operu ali postoji jako dobar razlog da promene tu svoju jako lošu naviku.

Šta miris tela govori o vašem zdravlju

Za samo 2 sekunde dobila je duplo bujniji dekolte. Evo i kako (VIDEO)

Odlaganje ili prosto ignorisanje higijene grudnjaka dozvoljava bakterijama da se u njemu razmnožavaju i tako dovedu do stvaranja bubuljica na leđima i ramenima.

Stručnjaci preporučuju da grudnjak treba prati nakon svakog nošenja, ali ako zbog obaveza jednostavno ne stižete to da uradite, stručnjak za higijenu Džoli Ker savetuje da bi brus u najgorem slučaju u mašini za pranje trebalo da završi nakon tri nošenja, piše Daily Mail.

Dame definitivno ne bi smele ni da nose grudnjak tri dana za redom i eksperti predlažu njihovo redovno rotiranje kako bi elastični delovi na njemu mogli da održe svoj oblik nastave da pružaju pomoć vašim grudima.

Grudnjake bi trebalo da perete na niskoj temperaturi koristeći ciklus za pranje osetljive i delikatne odeće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA