≫ 

Na ovom sajtu su najveći frajeri, džentlmeni, zverke... Ostaje samo da ih dame upoznaju

Ukoliko želite da najzad pronađete zrelu osobu koja ima jasne ciljeve u životu, formiranu ličnost i lepe manire onda je sajt za upoznavanje Lepotica i Zver pravo mesto za vas

  • 6

Jedinstven u regionu, ovaj neobičan sajt je uveo revoluciju upoznavanja preko interneta na našim prostorima jer se članovi ručno odobravaju i imaju za cilj spajanje i upoznavanje posebnog „tipa“ ljudi: onih koji znaju šta žele u životu.

Ambiciozni i inteligentni, ali u isto vreme atraktivni, članovi sajta za upoznavanje Lepotica i Zver su ljudi iz našeg okruženja koji često nemaju vremena za izlaske zbog poslovnih obaveza, ili su jednostavno prevazišli tu fazu upoznavanja suprotnog pola u klubovima, te preferiraju udobnost svog doma i blagodeti modernog doba kao što su internet i pametni telefoni.

Više ne morate da trpite bučne i zadimljene klubove i lokale, već možete da u potragu za svojom srodnom dušom krenete iz udobnosti svog doma i zaboravite na sve predrasude u vezi sa online upoznavanjem jer one ovde jednostavno ne postoje.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Sajt za upoznavanje koji je drugačiji od ostalih

U prilog tvrdnji da u pitanju nije samo još jedan "običan" sajt za upoznavanje ide i činjenica da su na sajtu glavne Dame, dok su muškarci „plen“. Krajnje je vreme da nežniji pol bude u centru pažnje, pa je tim iza ovog sajta odlučio da su ovog puta Dame te koje biraju.

Nije teško primetiti da su uspešni muškarci i džentlmeni "ugrožena vrsta" danas, a sajt za upoznavanje inteligentnim i ambicioznim damama pruža priliku da upoznaju baš takve pripadnike suprotnog pola mnogo lakše nego da troše vreme pokušavajući da ih upoznaju „u divljini“.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Sa druge strane, ako ste vi taj uspešan muškarac Zver u potrazi za saputnicom koja će obogatiti i ulepšati vaš život i učiniti ga još vrednijim, na sajtu možete da upoznate i veliki broj dama koje zavređuju vašu pažnju.

Sigurno će se pronaći osoba koja će vas razumeti i umeti da vas nasmeje.

Iako biste pomislili da za ovako retku privilegiju treba izdvojiti mnogo novca, mesečna članarina iznosi od 11 do 29 evra za muškarca, u zavisnosti od dužine članarine, dok je članarina za lepši pol besplatna tako da možete samouvereno zakoračiti u novi svet i pronaći muškarca kakvog zaista zaslužujete.

Ako se pitate zašto je to tako, odgovor je veoma jednostavan i logičan:

Ni jedan pravi džentlmen ne bi dozvolio da dama plati piće na prvom sastanku (ili drugom...), pa je po toj logici novčana naknada samo za džentlmene. S druge strane, ako „uspešan“ muškarac oskudeva da odvoji za članarinu, da li će oskudevati i kada izađe sa damom na večeru?

Dakle, na vama je samo da se upustite u novu avanturu i pronađete svog idealnog partnera koji se nalazi među 500 pažljivo odabranih članova sajta Lepotica i Zver.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Samo za ozbiljne i iskrene

Da je u pitanju zaista jedinstven projekat na ovim prostorima govori i podatak da je veliki broj aplikacija odbijen jer kandidati nisu zadovoljavali kriterijume koji nisu preterano strogi, već jednostavno zahtevaju iskrenost - a ona je temelj svake uspešne veze.

Na ovaj način se svima na sajtu nudi sigurnost da znaju da je osoba sa kojom razgovaraju proverena i konkretna, i da ne postoji način da budu prevareni ili da njihova intima bude ugrožena na bilo koji način, no s druge strane, sajt nudi i blog koji će vas informisati kako funkcioniše online upoznavanje i na koje stvari morate obratiti pažnju kada se upoznajete sa nekim. Bogat sadržaj bloga takođe nudi korisne informacije članovima o vezama, o ljubavi, upoznavanju, ponašanju suprotnog pola i još mnogo toga.

Sve što vam na kraju preostaje jeste da otvorite svoj profil, pronađete reprezentativnu fotografiju i proverite sve ove tvrdnje tako što ćete napokon pronaći osobu koja se do sada pojavljivala samo u vašim snovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    22. mart 2017 | 13:06

    Sve ima samo za uspesne uspesne uspesne dajte nesto za vecinu koja je neuspesna

  • Miljana

    22. mart 2017 | 12:08

    Upoznala coveka svog zivota preko sajta za upoznavanje. Podrzavam 100%. Brzo se zivi, mnogo vemena provodimo na poslu. Ovo je najlaksi i najbolji nacin za upoznavanje.

  • Simo

    23. mart 2017 | 00:28

    Kakvi su to uspešni koji ne mogu da nađu nekog bez interneta... Bože me sakloni ovakvih stvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA