Vraća se ženski donji veš iz 90-ih koji će muškarci obožavati, a žene mrzeti

Na recikliranje modnih trendova smo navikli, ali čini se da ovaj nije ni izašao iz mode a već najavljuju njegov povratak. Baš čudno

  • 4

Posle prestižne revije "Viktorijas sikret" veša koja je krajem novembra održana u Parizu, neki komadi donjeg rublja ponovno su izbili u prvi plan. A reč je o trendu, koji se vezuje za devedesete godine prošlog veka.

 

Devojke su isprobale bruseve svojih baka i našle se u čudu! (VIDEO)

 

Kad budete videli kakav DONJI VEŠ su žene nosile pre 100 godina, biće vam drago što živite danas! (VIDEO)

 

Uz raspravu o suknjama, haljinama i cipelama koje ćemo nositi ove zime, jedan stari trend koji su i žene i muškarci voleli krajem 20. veka postao je tema u modnim krugovima jer se predviđa da će 2017. doživeti veliki povratak.

A photo posted by Refesh To See All Post on

 

Radi se o slavnom pušap grudnjaku, a njegov povratak, osim "Viktorija's sikreta", predviđa i kreativna direktorka poznatog brenda "Agent Provocateur", Sara Šoton.

 

A photo posted by on

 

 

- Mislim da se pušap vraća na velika vrata. devedesete su još uvek i te kako prisutne, a tih godina je sve bilo u znaku pušapa - otkrila je. Ali sigurna je i kako će kultni model grudnjaka sigurno dobiti moderniju verziju, a dodatna potpora uvek je dobra za žene s većim grudima.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Slično smatra i manekenka i Viktorijin anđeo Stela Makvel, koja je otkrila kako obožava pušap grudnjake i misli kako su odlični.

A photo posted by Maymei on

 

 

Uz trend bralette grudnjaka i izlazaka iz kuće bez grudnjaka, ovo je pravo osveženje, bez obzira na to što se radi o ne tako novom trendu.

 

Šta vi kažete?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veki

    22. decembar 2016 | 14:27

    Pu šap zakon brusevi!

  • Ana

    22. decembar 2016 | 22:25

    Stvarno? Nisam imala pojma da su izasli iz mode... ceo zivot nosim push up i dok sam prisebna ne planiram to da promenim, pa makar sto puta izasli iz mode

  • Vlaja

    22. decembar 2016 | 18:12

    Nista bez bubreznjaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA