• 5
 ≫ 

Evo da li oralnim seksom možemo da zakačimo prehladu, grip ili nešto mnogo opasnije

 ≫ 

Ako imate grip i ipak ste partneru pružili oralni seks, da li je on u opasnosti da se razboli?

  • 5

Kratak odogovor je ne, ne možete dobiti prehladu putem oralnog seksa, ali možete nešto mnogo opasnije.

Ovih dana su bukvalno svi oko nas bolesni. Nemojte ovo nikako da radite da ne biste i vi nadrljali!

Žene masovno stavljaju kupus na grudi, a razlog za to će vas oduševiti

Virus koji izaziva prehladu ne može da se prenese putem kože koju ljudi imaju na genitalijama. Međutim, može se preneti kroz sluzokožu nosa, usta i očiju, a isto se odnosi i na grip.

Dakle, ako poljubite partnera ili on dođe u kontakt sa vašom pljuvačkom ili sluzokožom i potom dodirnete svoja usta, nos ili oči, onda postoji velika šansa da se i on razboli.

Ipak, trebalo bi da vas upozorimo da, iako ste bezbedni od prehlade, nezaštićeni oralni seks povećava rizik od velikog broja seksualno prenosivih bolesti. Simptomi ovih bolesti mogu biti veoma slični prehladi i zbog toga bi trebalo da potražite doktora ukoliko nemate grip - a imate sve simptome nakon oralnog seksa.

U slučaju da vam se javlja konstantan kašalj, a pritom ste stalno umorni i zadihani, trebalo bi da se testirate na tuberkulozu. Iako je širenje tuberkuloze putem oralnog seksa veoma retko, najbolje je obaviti sve pretrage jer se ona prenosi putem pljuvačke i postoji mala šansa da kroz neku malu ranicu na intimnom delu tela ona dospe u naš organizam.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok