≫ 

Pitali su je da li je nešto menjala na svom telu - a njen odgovor je pobeda za sve žene

I dok mnoge poznate ličnosti kriju šta su sve promenile na svom telu, ona nema nikakav problem da javno priča o tome

  • 3

"Pre nekoliko godina sam sredila grudi i nos. To je bila najbolja stvar koju sam ikada uradila", hrabro i potpuno otvoreno priznaje Keli Kuoko, poznata glumica iz čuvene serije "Štreberi".

Samo 5 minuta ove vežbe svaki dan pretvara salo u trbušnjake

Za samo 2 sekunde dobila je duplo bujniji dekolte. Evo i kako (VIDEO)

Iznenađeni ste ovom iskrenom izjavom? Nema razloga.

Kuoko je poznata po svojoj predanosti treniranju. Za nju je prioritet da izgleda i oseća se dobro, a za pojedine poznate osobe to zapravo predstavlja i deo posla kojim se bave - ma koliko to čudno zvučalo.

"Koliko go želele da volite svoju unutarnju ličnost, žao mi je što moram da kaže, želite i da dobro izgledate spolja. Ne mislim da bi trebalo da se menjate zbog muškarca, ali ako te promene čine da imate više samopouzdanja, samo napred", objašnjava Keli.

A photo posted by @normancook on

Kada je vaš izgled ključan deo načina na koji zarađujete novac, lepota nema nikakve veze sa sujetom, ona je investicija.

Poznata glumica možda je jedna od šaćice slavnih koji su voljni da otvoreno pričaju o svemu što su promenili na svom telu. Naravno, niko nije pod obavezom da "prizna" posetu plastičnom hirurgu.

Zato je za svaku pohvalu iskrenost Keli Kuoko, pogotovo što nakon dana to ne menja ništa. Operacije nisu uticale na njen glumački talenat, a to što smo saznali za njih takođe neće uticati ni na činjenicu da je jedna od najplaćenijih glumica na televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    28. decembar 2016 | 15:28

    Самопоуздање и ингелигенција је највећи квалитет жене...По мени,жена треба да прихвати свој изглед такав какав је,стим да га негује,али без хируршке интервенције...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA